Kuvaus

KAHVIASTIASTO 10 hengelle, TAPIO WIRKKALAN vuonna 1963 kehittämä muoto; Composition, decor "Jääkukka" ( Eisblume) Valmistaja ROSENTHAL Saksa. Uudelleen erittäin suosittu muoto 60-luvulta, ihana jääkukka kuvio.
vähän käytetty, erittäin hyvässä kunnossa, ei säröjä, eikä halkeamia.
KAHVIKUPIT LAUTASINEEN JA KAKKULAUTASET, SOKERIKKO, KERMAKKO JA KAHVIKANNU; 33- osanen
10 Kahvikuppia ja 10 alulautasta: kupin halkaisija 7,5cm ja korkeus 7cm, lautasen halkaisija 14 cm
10 kakkulautasta halkaisija 20cm
1 kannellinen sokeriastia halkaisija 8,5cm ja korkeus 6cm ilman kantta
1 kermakannu halkaisija 7cm ja korkeus 7cm
1 kanvikannu 2,3 Lt
Sarjaan kuuluvan "JÄÄKUKKA"maljakon löydät toisesta kohdasta.
Tapio Wirkkalaa pidetään suomalaisen luovuuden suurena suojelijana. Hänen työnsä muotoilijana ja taiteilijana, graafisena suunnittelijana ja kuvanveistäjänä on voimakas ja moderni suomalaisen muotoilun osoitus vielä vuosikymmeniä hänen jälkeen.

TAPIO WIRKKALA työskenteli vuodesta 1957 lähtien Rosenthalissa. Hänen posliini-, lasi- ja ruokailuvälineet ovat; VUOSISATA (Century), KOOSTUMUS (Composition), KÄYRÄ (Kurve), MONIKULMIO (Polygon), VYÖTÄRÖ (Taille) ja MUUNNELMA (Variation). Service Century ( VUOSISATA) on sisällytetty Centre Georges Pompidou'n nykyaikaiseen muotoilukeskukseen Pariisissa. Muunnelmia löytyy tänään New Yorkin MoMa-kokoelmasta. Tapio Wirkkalan töitä esiteltiin vuonna 1964 Kasselin dokumenta III: ssa teollisen muotoilun osastolla. Wirkkalan Rosenthal´ ille suunnittelema "Rotunda" sarja, josta hän sai Medaglia d'Oro ( = posliinin kultamitallin) vuonna 1968, . Vuonna 1972 hän sai Suomessa arvonimen Taiteen akateemikko.
Tapio Wirkkala oli naimisissa taiteilija Ruth Bryk´in kanssa (taiteilija ja hyönteisten tutkija Felix Bryk´in tytär). Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiö Helsingissä kunnioittaa sekä taiteilijoiden teoksia, joiden tytär Maaria Wirkkala on myös kansainvälisesti menestyvä taiteilija.
Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!
Toimituskulut:

VAKUUTETTU PAKETTI: enintään 7kg = 24,50€ - Vakuutus sisältää korvauksen, arvo on enintään 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 9 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

269 € Sulkeutuu 12 vrk 9 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.