Kuvaus

TAPIO WIRKKALAN Keramiikka MALJAKKO, lasivärjätty. Valmistaja Rosenthal Studio-Line, Germany, vuodelta 1974,
korkeus 19cm, levein halkasija 15,5cm, paino 980g. Hyvin säilynyt, ehjä, ei naarmuja.

Tapio Wirkkalaa pidetään suomalaisen luovuuden suurena suojelijana. Hänen työnsä muotoilijana ja taiteilijana, graafisena suunnittelijana ja kuvanveistäjänä on voimakas ja moderni suomalaisen muotoilun osoitus vielä vuosikymmeniä sen luomisen jälkeen.
TAPIO WIRKKALA työskenteli vuodesta 1957 lähtien Rosenthalissa. Hänen posliini-, lasi- ja ruokailuvälineet ovat; VUOSISATA (1979 Century), KOOSTUMUS (Composition), KÄYRÄ (Kurve), MONIKULMIO(1973 Polygon), VYÖTÄRÖ (Taille) ja MUUNNELMA(1962 Variation). Service VUOSISATA "Century" on otettu Centre Georges Pompidou'n kokoelmiin nykyajan muotoilukeskukseen Pariisissa. Muunnelmia löytyy tänään New Yorkin MoMa-kokoelmasta. Vuonna 1964 hänen töitään esiteltiin Kasselin dokumenta III: ssa teollisen muotoilun osastolla. Wirkkala sai vuonna 1968 Rosentha´ille luodusta sarjasta "Rotunda" Medaglia d'Oro palkinnon. Vuonna 1972 hän sai Suomessa arvonimen Taiteen akateemikko. Hän suunnitteli mm. Suomen setelit vuonna 1946 ja 1955-1981.

Tapio Wirkkala oli naimisissa taiteilija Ruth Bryk´in kanssa (taiteilija ja hyönteisten tutkija Felix Bryk´in tytär). Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiö Helsingissä kunnioittaa sekä taiteilijoiden teoksia, joiden tytär Maaria Wirkkala on myös kansainvälisesti menestyvä taiteilija. 

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Mielellään yhdistän ostoja, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

Toimituskulut:

VAKUUTETTU PAKETTI: sisältää korvaus arvon 50,-€. Paketti luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan.

alle 2kg maximi mitat P+L+K= 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) HINTA 12,00€. 

VAKUUTETTU PAKETTI: sisältää korvaus arvon 500,-€. 

 2 - 5kg - mikään sivu ei yli 60cm HINTA 19,00€.

VAKUUTETTU PAKETTI:  luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä. 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
Sulkeutuu 49 vrk 2 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

45 € Sulkeutuu 49 vrk 2 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.