Kuvaus

ALENSIN HINTOJA  9% - 15%

Posliini kannellinen TERRIINI Design: RAYMOND LOEWY, E- muoto, 50-luvulta, valmistaja ROSENTHAL Saksa
Tarjoan tämän erittäin suositun AJATTOMAN sarjan FORM E yksitellen, jos joku ei halua koko sarjaa. TERRIININ halkaisija 21,5 cm, korkeus (ilman kantta) 7,5cm, paino 908g, vähän käytetty, hyvässä kunnossa, ei halkeamia eikä säröjä
Tässä pohjaleimassa on käytetty myös muoto- ja suunnittelijan nimeä: FORM E ja MODELL R. LOEWY, mikä on erittäin harvinaista.
TARJOUS: Koko 5 osanen sarja yhteishinta 36,-€ ; viimeinen kuva.   

50- luvulla ROSENTHALin yhteistyö amerikkalaisen suunnittelijan RAYMOND LOEWYn kanssa osoittautui uraauurtavaksi. Tämän AJATTOMAN sarjan Form E suunnitteli RAYMOND LOEWY v. 1951-1955. Myös Klassikko sarjan "2000" vuonna 1954.
Poikkeuksellinen Designer (*1893 Paris, † 1986 Monaco). Loewystä tuli v.1929 taiteellinen johtaja Westinghouse Electric Company New Yorkissa ja samana vuonna hän perusti oman yrityksensä RAYMOND LOEWY ASSOCIATES. Yli puoli vuosisataa asettivat LOEWY ja hänen toimisto standardeja teolliseen muotoiluun. LOEWY toimi design konsulttina esim. COCA-COLA, EXXON, HUPP MOTOR COMPANY, UNITED AIRLINES ja SHELL. Kansallisen ilmailu- ja avaruushallinnon (NASA) konsulttina 1967-1973 hänellä oli suuri vaikutus SATURNUS-, APOLLO-, SKYLAB- ja SHUTTLE ORBITER hankkeisiin.
RAYMOND LOEWYN kuuluisimpiin malleihin kuuluvat virtaviivainen veturi "SI" (1937 Pennsylvania Railroad) savukerasia "LUCKY STRIKE" (1940) pakkaus, hammastahna "PEPSODENT)" (1945), COCA-COLA pullo ja COCA-COLA automaatin "Dole Deluxe "(1947), auto "AVANTI" (1945) ja logo "SHELL" (1971).
Lue lisää tästä monipuolisesta mailmankuulusta taiteilijasta: www.raymondloewy.org

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja muita keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita.

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle.
Ostoja voi yhdistää, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni!

VAKUUTETTU PAKETTI: sisältää korvaus arvon 50,-€ 

alle 2kg maximi mitat P+L+K= 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) HINTA 12,00€.      

VAKUUTETTU PAKETTI: sisältää korvaus arvon 500,-€

2 - 5kg: maximi mitat P+ 2xL+ 2xK = 300cm HINTA 19,00€.

VAKUUTETUT PAKETIT luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja seurantanumero.  

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Sulkeutuu 60 vrk 17 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 60 vrk 17 h 52 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.