Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään

Numeroitu Artturi Rostén tuotannon hyvin pieni erä tuotettu kokoelma.
Boksi numeroitu 3/10. Boksi on käsin tehty, joka näkyy kotelon epäsymmetrisyyksillä ja teippauksilla sekä askartelu paperilla. Levyt hyvässä kunnossa. Boksin tehnyt Troceleng Studios.

"Rostén 12-levyinen keräilijän elokuvakokoelma:
Rosténin valitut työt maksimiresoluutioilla DVD:llä ja Blu-ray™:llä. Sisältää elokuvat Artery, Dark Dream, The Defiler, Efialtes Manifestator, Exceptional Beauty, lyhytdokumentin Olavi Yrkkä ja Särkyneet Kuvat, Part-Time Hernia, Riga Mortis, Synergia, Väkevä Hiki, yhdessä Esa Jussilan kanssa ohjatut Trans* ja Völlerei.
Ekstroja on boxissa yhteensä 8 tuntia ja 24 minuuttia. Se sisältää muun muassa making offeja, gallerioita, kommenttiraitoja ja julkaisua varten tuotetun pitkän dokumentin ”Rostén Soul”.
Lisäksi The Defilerissa on vihkonen hahmoista, Väkevän Hien kuvakäsikirjoitus kokonaisuudessaan, noin 60-sivuisena kirjasena. Kummastakin on myös A3-kokoinen, signeerattu juliste. The Defilerin julisteen on myös signeerannut pääosan esittäjä, Diana Ball. Väkevän Hien juliste on kaksipuolinen, siinä on sekä teatterijuliste että luomani uusi fanikansitaide.
OldSkull Videon luvalla mukana on myös The Defilerin soundtrack CD-levyllä. Dokumentin ohessa on musiikkivideoita; Sammalen Ylistys ja Kumarrus, Mansionin Altar Sermon ja Bad Kingin Selfiemonster. Kaikki tämä numeroituna 10 kappaleen rajattuna eränä, ohjaajan hyväksymänä, käsityönä valmistettuna boxina, jonka designissa hän esiintyy jopa pintaa syvemmältä. "

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

75 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.8.2022 20:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.