Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pääosat: Miitta Sorvali, Eppu Salminen, Mari Perankoski, Eero Saarinen, Oona Linnasalmi

Käsikirjoittajat: Mari Perankoski, Juha Jokela, Johanna Vuoksenmaa, Miira Karhula, Outi Ikonen, Olli Haikka

Ohjaajat: Johanna Vuoksenmaa, Joona Tena

 

Röyhkeä diplomaatti on hauska ja nopealiikkeinen työpaikkakomediasarja, joka kertoo ulkoministeriön kauppapoliittisestaosastosta.
Merita Laurén (Miitta Sorvali) on ulkoministeriön epäkorrektein ja epäpätevin apulaisosastopäällikkö. Hän keplottelee työtehtävästä toiseen nokkeluutensa ja röyhkeytensä avulla. Meritan pomo on Aleksin (Eppu Salminen), jonka pätevyys kulminoituu lastenhoidossa, ei työpaikalla. Näiden kahden apuna on pätevä assistentti Liisa (Mari Perankoski), jolle koko osaston työt valuvat.

Kilpailuhenkinen Merita inhoaa nuorta ja fiksua Liisaa, mutta on riippuvainen tämän avusta. Kolmikko ylläpitää Suomen kansainvälisiä suhteita ja levittää maailmalle erikoista Suomikuvaa. Ja diplomatia on pelkkää kulissia. Meritalle kunnian saaminen ja voitto on tärkeintä. Sijaiskärsijöiksi joutuvat vuoroin työtoverit, perhe ja Suomen maine. Meritan mielestä kaikki muut ovat syyllisiä.

 

ALEKSI (Eppu Salminen) on jees, jees -pomo, joka antaa työntekijöilleen mieluummin porkkanoita kuin piiskaa. Hän on mestari delegoimaan toisille myös omat työtehtävänsä. Aleksilla on ainaisia lastenhoito-ongelmia, jotka häiritsevät työntekoa.

 

LIISA (Mari Perankoski) on ylisuorittaja ja korkeasti koulutettu diplomaattisuvun ylpeys. Hän tekee harjoittelijan ominaisuudessaan Meritan työt heti, kun Merita on saanut kerran yrittää. Ja pyytää osaamistaan anteeksi.

  4H. 21MIN.

 

 

4

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.7.2018 14:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.