Tuote on myyty käyttäjälle KHLV hintaan 350 €

Kuvaus

Puuttuuko äijäluolastasi kolikkopelikone? Heitä tiskiharja nurkkaan ja laita kulkuset takaisin paikoilleen ja näytä missä pelikone seisoo.
Nyt olisi harvinaista herkkua tarjolla. Aito ja alkuperäinen Run & Gun arcade-kolikkopeli vuosimallia 1993. Tämä on ainoa yksilö jonka olen nähnyt tässä maassa.
Unohda kaikenkarvaiset Arcade1upit ja muut vajaakokoiset halvat jäljennökset ja minikokoon puserretut uustuotannot. Tässä pelikoneessa ovat kaikki osat aitoja ja alkuperäistä Suomen markkoja syövää kolikkolukkoa myöden. Peli on asetettu toimimaan ilmaispelimoodiin, eli ei huolta jos ei vanhaa valuuttaa satu nurkista löytymään.
Pelikabinetissa ei ole juuri lainkaan kulumaa ja se on muutenkin lähes virheettömässä kunnossa. Sivutaide ja muukin kabinetin taide on loistavassa kunnossa. Ilotikut ja tulitusnapit toimivat moitteetta.
Näyttö toimii ja on valovoimainen eikä siinä ole kuva palanut kiinni yhtään, mutta siinä on pientä geometriavääristymää (ei kovin paha) johtuen alkuperäisistä elektrolyyttikondensaattoreista, jotka tuppaavat jo tämän ikäisissä laitteessa olemaan hieman väsyneitä. Ne kannattaa siis vaihtaa.

Pelikone on myynnissä muuton takia, joten haku tehtävä tämän kuun aikana. Mahtuu nokkakärryillä hissiin.

Ainoastaan nouto Helsingin Mellumäestä.
! HUOM ! Nouto viimeistään 27.6.2021.

tags: arcade , kolikkopeli , pelikone , konami , run&gun , flipperi , koripallo , pelikabinetti , mame , arcade1up , retroarch , retropie

Lisätty 8.6.2021 6:55

Pelivideota tästä kyseisestä myytävästä yksilöstä löytyy täältä :

https://youtu.be/Xd1h4uXs3zM

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
350 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.6.2021 13:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
8.6. klo 16:04

Moi mikä on osta heti hinta?

8.6. klo 20:50

Ei ole. Huudellaan kiltisti loppuun saakka.