Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


KUVANMUKAINEN, HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA DVD BOXI.  USA:sta OSTETTU KERRAN KATSOTTU DVD BOXI . Suomessa sarjaa esitettiin nimellä KUJANJUOKSU


Käsikirjoittaja-tuottaja Darren Star ehtii kaikkialle.

Kujanjuoksu kertoo Radereista: isä Paul (Donnie Wahlberg), ihana vaimo Lily (Leslie Hope), teinit Henry (Dustin Milligan) ja Hannah (Sarah Ramos) ja 8-vuotias Tommy (Nathan Gamble).

Ehkä jo arvasittekin, että perheellä on salaisuus. He muuttavat Iowan Bridgewateriin, mutta oikeasti perhe on pakomatkalla ja yrittää pysyä piilossa. Paulia syytetään kamalasta rikoksesta eikä hän halua vuosikausiksi vankilaan. Paul on tietenkin syytön.


RUNAWAY (Kujanjuoksu)  - 2 Disc - DVD Boxi
 

1Pilot2Identity Crisis3Mr. Rader Goes to Washington4Homecoming5Father Figure6Liar, Liar7Turn, Turn, Turn8There's No Place Like Home9End Game


2 - Disc Set

LANGUAGE: english 5.1* Dolby digital

Run time approx: 384 minuntes

COLOR

1.78:1 Anamorphic Widescreen


(c) 2006 Sony Pictures
(c) 2009 Laypout and Design Sony Pictures


Dolby Digital


HUOM. Formaatti tässä boxissa on R1 USA / CANADA, joten sinulla pitää olla MULTIREGION DVD PLAYER nähdäksesi tämän boxin.

Tarkoittaa suomeksi, että DVD laitteesi tarvitsee näyttää myös muita formaatteja kuin EUROOPPA formaatti R2:sta.

TAI SITTEN VOIT MYÖS LADATA NETISTÄ ILMAISEKSI esim. POWER DVD 5 - ohjelman, jolla itsekin katson näitä USA - boxeja, sekä muita maailman formaatteja.


Boxissa ei ole minkään kielen tekstitystä, mutta ainakin itse katsoin / ymmärsin setin iisisti läpi peruskoulu englannilla.

 

VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 4 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,95 € Sulkeutuu 82 vrk 4 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.