Kuvaus

(28) Huudettavana kuvan ihana asu, jossa valkoinen ruusukuvioin aplikoitu lyhyenmallinen collegetakki ja vaaleanpunaiset ruusukuvioin aplikoidut housut. Lapussa kokona 5T, joten vastaa kokoa 110 cm.
Takissa myös selässä iso ruusuaplikointi ja teksti Skechers, myös "timantteja" kuviossa koristeena, kuin myös etupuolen ruusuaplikoinneissa. Takissa edessä täyspitkä vetoketju ja vetoketjun molemminpuolin alhaalla on avoimet taskut. Huppu kiinteä, ei irrotettavissa. Hupun sisäpuolella persikanvärinen satiinimainen vuoriosa. Takki jäänyt täysin käyttämättä.

Housut ovat vaaleanpunaiset. Näissä myös samanlaisia ruusuaplikointeja vasemmalla vyötärön alapuolella ja oikeassa lahkeessa alhaalla. Takana ei ole aplikointeja. Housuissa ei ole taskuja. Housuissa kapeat ruskeat tereet sivusaumoissa jotka jatkuvat myös lahkeiden suihin. Housuja on kerran käytetty ja sen jälkeen pesty. Olivat käyttöön otettaessa jo hieman liian naftit, joten käyttö jäänyt tuohon yhteen kertaan. Housut ovat ehjät. Silmiini ei osunut mitään tahroja, mutta tarkalla syynillä voi jotain haaleaa löytyä, ei kuitenkaan mitään silmiinpistävää.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 12 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,60 € Sulkeutuu 30 vrk 12 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.