Kuvaus

Myyn kuvissa olevan ryhmän erittäin vanhoja hopeaesineitä, jotka on hankittu Empire Ancients -liikkeestä Yhdysvalloista vuonna 2017. Esineet ovat erilaisia vyökoristeita. Vanhin niistä on aitoustodistuksen vasemmassa ylälaidassa oleva roomalainen vyökoriste. Loput ajoittuvat keskiajalle. Keskiajan esineistä v:n mallinen ja mansikan muotoinen ovat viikingeille tyypillisiä koristeita.

Esineille on pienesineille poikkeuksellisesti aitoustodistus, kuten kuvista näkyy. Aitoustodistuksen kuvassa esineet ovat puhdistamattomassa tilassa, mutta ne tunnistaa kyllä. Kuvista näkyy myös se, että olen vuosien varrella onnistunut kadottamaan kukkakoristeisen vyökoristeen, joten se ei sisälly hintaan. Hintaan sisältyvät muut seitsemän koristetta, jotka näet valokuvissa. Esineiden kokoa voit arvioida aitoustodistuksissa olevasta viivaimesta kun, mutta pienin koriste on noin 1.4 x 1.5cm ja suurin koriste noin 3.7 x 2.1 cm.

Esineet on erittäin varoen puhdistettu, mutta niitä ei ole kiillotettu tai muuten turmeltu. Vahvan tummat uurrepatinat, mikrouurteet jne kertovat korkeasta iästä, joten ne on säilytetty sellaisenaan. Myös hopean eri sävyt kertovat siitä, että eri alueilla on käytetty erilaisia pitoisuuksia hopeaseoksissa. Nappaa toki tästä kokoelmaasi esineiden ikä huomioiden museotason setti hienoja pienesineitä.

Nouto tai toimitus turvallisuuden vuoksi seurantakoodillisena pakettina.

Hakusanat:
Rooma, roomalainen, muinainen, muinaisroomalainen, viikinki, viikinkien, hopea, esine, koru, koriste, hopeaesine, hopeakoru, hopeakoriste, aitoustodistus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 h 37 min 10 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

290 € Sulkeutuu 18 h 37 min 10 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.