Kuvaus

[0116]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva nidottu painos KAHVIN diggareille.
 

Stewart Lee Allen: PAHOLAISEN JUOMA - Matka kahvin historiaan

Allen Stewart Lee: Paholaisen juoma - Matka kahvin historiaan. Kiehtova makkakertomus, jossa jäljitetään kahvipapujen taivalta Afrikasta Intiaan, Eurooppaan ja uudelle mantereelle. Matka alkaa runoilija Rimbaud'n hylätystä majapaikasta Keniassa ja huipentuu yritykseen löytää Yhdysvaltain kehnoiten keitetty kupillinen keskilännen taukopaikoilta.

--------------

Stuart Lee Allen seuraa kahvinpapujen leviämistä Afrikasta Lähi-Itään, Intiaan, Eurooppaan ja Amerikkaan. Jännittävänkin matkakertomuksen ohessa tulee läpikäytyä kahvin historia, joka on paljon merkityksellisempi maailmanhistorian kannalta kuin mitä yleensä kuvitellaan.

Kahvin ansiosta turkkilaiset melkein valloittivat Euroopan, kahvi oli syynä orjakauppaan, kahviloissa syntyi Ranskan vallankumous, kahvi oli keskeisessä roolissa Lutherin uskonpuhdistuksessa ja kahvi oli ehkäpä jopa syynä siihen, että me olemme kehittyneet apinoista ihmisiksi. Stuart Lee Allen todistaa, että kahvi on ollut viime vuosisatojen kenties tärkein politiikan ja kulttuurin vaikuttaja.

Suomentanut Seppo Hyrkäs

2. painos

WS Bookwell Oy - Juva 2006

VOITTOHUUTO ja PK. 3,40e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 22 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 83 vrk 22 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.