Tuote on myyty käyttäjälle book hintaan 206 €

Kuvaus

Myydään uuden auton tieltä. Tarjoa!


Auto meni katsastuksessa ajokieltoon huonojen renkaiden vuoksi. Lisäksi hylkäyksen syyksi on merkattu ettei ABS-valo pala käynnistettäessä ja alatukivarren ruostevaurio (= alatukivarsi vaihdettava). Koska suunnitelmissa oli muutenkin vaihtaa auto uudempaan, en lähtenyt enää korjaamaan näitä.


Tästä saa hyvän pelin, mikäli intoa näiden vikojen korjaamiseen löytyy. Hyvä uusi projekti esim. Saabien harrastajalle. Kunnostaminen ja voitolla myyminen täysin mahdollista, sillä auto toimii ja kulkee kyllä hyvin. Kelpaa myös varaosiksi.


Autolla on ajettu tällä hetkellä 317 000km. Katsastus suoritettiin 5.10.2018. Autossa on automaattivaihteisto ja 2.3 litran kone. Polttoaineena bensiini (95 käy). Mukaan lähtee alla olevat erikoisvanteet.

Tuulilasissa on pelkääjän paikan puolella halkeama, joka ei häiritse näkökenttää eikä välttämättä vaadi korjaamista. Vasemman puolen tuulilasinpyyhkijä toimii heikohkosti, muttei sitäkään ole välttämätöntä korjata. Vasemman puolen takaoven keskuslukitus ei toimi kunnolla eikä siinä sijaitsevan ikkunan avausjärjestelmä toimi. Näiden pikkuvikojen kanssa ollaan päivittäin ajeltu useamman vuoden ajan, joten niiden osalta voi tehdä mitä parhaaksi näkee.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
206 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.10.2018 20:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.10. klo 20:33

moikka olisiko siinä kunnossa muuten että saisi haettua ajamalla siirtokilvillä about 350 kilsaa

muokattu 9.10. klo 21:33

Yhdessä renkaassa kulumapintaa 1,4mm loput toki huonoja nekin mutta vielä lailliset. Muuten ajokuntoinen. Auto on tällä hetkellä poistettu vakuutuksesta ja liikennekäytöstä. Ollut päivittäisessä käytössä ennen ajokieltoa, joten pitäisi kestää.