Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan mukaan ISO originaali Saab-lippu, eli autoliikkeen tangossa ollut lippu. Pystymallinen, NOIN, huom, NOIN mitat 120cm x 290 cm.

- Kunto siis merkattu  'heikko', jottei tarvi joka jälkeä erikseen kirjailla. Katso nyt edes ne kuvat. Useampikin reikä, näkyy ainakin alkup. kuvassa, pesun tarpeessa tietty, haalistumaa jonkinverran, jossain rispautumaa vielä lisäksi.
- Mutta aikoinaan siis suoraan tangosta, eli tähän kuntoon asti se vielä on ollut uusien autojen myymälän salossakin. Joten pitäisi mielstäni muuhunkin sitten vielä kelvata. Halutessa reikien parsimista vähän ja salkoon, tai jos tulee vaan talliin tms, miksei tuommoisenaan.

- Mutta katso kuvat, vaikea kuvata kuntoa, vaikka minusta hyvinkin kelpo, tiedän että löytyy tuhatvarmasti taas sellaisiakin joista ei kelpaa. Joten päätä itse. Katsomaankin voi ensin tulla, ota silloin yhteyttä ensin.
Huom, myydään kuntoluokalla heikko.
Silti minusta kelpo moneen tarkoitukseen , ja jopa voihan tuota vaikka lyhentää ja käyttää vaan aarnikotka -osan, siihen vaan alakäänne ommellen ja  tilanne muuttuu jo täysin....
 
HUOM! Muissa kohteissani myös parempikuntoinen alkuperäinen Saab-lippu, vaakamallinen. katso sieltä jos tämä ei kelpaa, niin EHKÄ se sitten.....tai sitten ei?
 
 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.7.2020 19:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.