Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan mukaan ISO originaali Saab-lippu, eli autoliikkeen tangossa ollut lippu. Vaakamallinen eli normaali lippumallinen. NOIN, huom, NOIN mitat 145cm x 230/240 cm.. Siis vain NOINmitat.

- Kunto merkattu  "tyydyttävä", jottei tarvi joka jälkeä erikseen kirjailla. Katso nyt edes ne kuvat. Minusta varsin komia ja vielä hyväkin, jostakusta taas sitten ehkä ei.

Uusihan se ei ole vaan käytetty. Varmaan varovainen pesu voi halutessa olla hyvä, ja jossain kulmass varmaan jotain pientä rispaantumista, ja muutakin mitä en edes huomannut, mutta noin äkkisltään siis jopa "hyvä" minusta, mutta myydään kuitenkin vain tyydyttävänä.

Voi tulla halutessa katsomaankin kernaasti ennen kauppoja, niin sillä se selviää.

- Mutta katso kuvat, vaikea kuvata kuntoa, koska vaikka minusta hyvinkin kelpo, tiedän että löytyy tuhatvarmasti taas sellaisiakin joille ei kelpaa . Joten päätä itse. Katsomaankin siis voi ensin tulla, ota silloin yhteyttä ensin.

Muissa kohteissani sitten toinen, halvempi, Saab-lippu, jos tätä halvemmalla pitää saada. Katso sitten sitä, löytyy tuosta jostain sivulta, oikealta, " Myyjä   katso ilmoitukset"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.7.2020 19:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.