Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Siistikuntoinen, kerran luettu:

Saila Susiluoto: Kehrä (Otava 2021)

"Katson miten ikkunoista näkyy jälleen pelkkää valkoista, mutta sumu ei ole ei-mitään, sen takana on kokonainen maailma, joka odottaa heräämistäät, kultaisena ja aprikoosinvärisenä nousevaa aurinkoa, uutta päivää, kunpa tämä ei olisi tarina jolla on onneton loppu, toivon että tämä ei ole sellainen tarina."

"Kirjailija on matkustanut taiteiliaresidenssiin Italian Mazzanoon, mutta ei pysty kirjoittamaan. Hengästyttävän kauniissa maisemassakin kaiken lävistää pelko ilmastonmuutoksesta. Mikä on ihmiskunnan tulevaisuus? Mitä tapahtuu elämänmuodolle, johon olemme tottuneet? Mistä kaikesta on luovuttava ja riittääkö sekään? Residenssin arkeen sekoittuvat muistot toisista paikoista ja ihmisistä, kuolleista ja elävistä. Kun unet, havainnot ja kokemukset kietoutuvat myytteihin ja tarinoihin, kutoutuu lohdullinen ääni, joka ei suostu luopumaan toivosta. "

Palkitun runoilijan Italiaan sijoittuva matkapäiväkirja ja esseistinen romaani matkustamisesta, paikoista, surusta ja luopumisesta, ihmisestä muodonmuutoksessa. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 12:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.