Kuvaus

SALAISUUS PINNAN ALLA

ON KULUNUT VUOSI SIITÄ, KUN TRI NORMN SPENCER ( HARRISON FORD) PETTI KAUNISTA VAIMOAAN CLAIREA ( MICHELLE PFEIFFER ). KOSKA VIMO EI OLE TIETOINEN ASIASTA JA SUHDE ON JO PÄÄTTYNYT, NORMANIN ELÄMÄ JA AVIOLIITTO VAIKUT-TAVAT TÄYDELLISILTÄ. KUN CLAIRE KERTOO KUULEVANSA OUTOJA ÄÄNIÄ JA NÄKEVÄNSÄ NUOREN NAISEN AAVEMAISEN NÄYN HEIDÄN TALOSSAAN, NORMAN SELITTÄÄ CLAIREN KASVAVAN PELON JOHTUVAN AISTIHRHASTA. KUN CLAIRE  KUITEN- KIN  ASTUU YHÄ LÄHEMMÄS TOTUUTTA ALKAA SELVITÄ, ETTÄ TÄMÄ ILMESTYS EI AIO LÄHTEÄ POIS, VAAN ON TULLUT NOUTA- MAAN TRI. NORMAN SPENCERIÄ... JA HÄNEN KAUNISTA VAIMOAAN.

SUPERTÄHDET MICHELLE PFEIFFER JA HARRISON FORD ENSIMMÄISESSÄ YHTEISESSÄ ELOKUVASSAAN, LUMOAVASSA YLI-LUONNOLLISESSA TRILLERISSÄ. ELOKUVAN ON OJANNUT OSCAR - VOITTAJA ROBERT  ZEMECKIS.

SISÄLTÄÄ MYÖS:

OHJAAJA ROBERT ZEMECKIS:IN KOMMENTTIRAIDAN

TRAILERIN

DOKUMENTIN : "CONSTRUCTING THE PERFECT THRILLER"

BIOGRAFIOITA

NÄYTTELIJÄT: MICHELLE PFEIFFER, HARRISON FORD, DINA SCARWID, JAMES REMAR, AMBER VALLETTA, JOE MORTON, MIRANDA OTTO, KATHARINE TOWNE, WENDY CREWSON, RAY BAKER, VICTORIA BIDEWELL, DANIEL ZELMAN, RACHEL SINGER, TOM DAHLGREN, SLOANE SHELTON, MICOLE MERCURIO, JENNIFER TUNG, DENNISON SAMAROO JA STEVEN DELL.

VALMISTUSVUOSI 2000

KESTO 2H 4MIN SUOMEN JA RUOTSINKIELINEN TEKSTITYS

UUDENVEROINEN

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 5 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 64 vrk 5 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.