Kuvaus

SALAMASEEPRA JA LUMOTTU LELUKAUPPA

KAHDEN FILMIN BOKSI

SALAMASEEPRA--

EI OLE HELPPOA OLLA SIRKUKSEN SEEPRAVARSA - VARSINKIN KUN SIRKUKSEN VÄKI VAHINGOSSA UNOHTAA VARSAN KYYDISTÄ. MUTTA TÄMÄ SEEPRA EI OLEKAAN MIKÄ TAHANSA NELIJALKAINEN. VARSA KASVAA ISOKSI MAATILALLA USKOEN OLEVANSA KILPAHEVONEN. USKOLLISTEN ELÄINYSTÄVIENSÄ AVULLA SE TAVOITTELEE UNELMAANSA: SITKEÄ SEEPRA HALUAA PÄÄSTÄ KILPAILEMAAN OIKEIDEN LÄMMINVERISTEN RINNALLE. HEVOSTILALLA VARTTUVA VARSA SAA NIMEN SALAMA - EIKÄ JÄÄ EPÄSELVÄKSI MISTÄ NIMI ON PERÄISIN!

VUODEN HIENOIMMAN PERHELEFFAN TÄHTINÄ OVAT ELÄIMET! MAATILAN VÄRIKÄSTÄ ASUKASKUNTAA JOHTAVAT KÄRTTYINEN SHETLANNINPONI NIMELTÄ TUISKU JA VANHA VIISAS VUOHI VENLA. JOUKKOON KUULUU MYÖS GANGSTERIPELIKAANI HANHI, KANANAIVOINEN KUKKO PENA PUNAHELTTA JA ALATI TORKAHTELEVA VAHTIKOIRA MYRSKY. ELOKUVAN ÄÄNINÄ MM. ALEKSI SARIOLA, ULLA TAPANINEN, PEKKA LAIHO, JUSSI LAMPI, JUKKA LAAKSONEN, ILKKA HEISKANEN, ANTERO MERTARANTA, PETTERI SUMMANEN SEKÄ JUUSO MYLLYRINNE JA TUOMAS ENBUSKE.

VALMISTUSVUOSI 2005

KESTO 1H 37MIN PUHUMME SUOMEA

                                SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

 

 

LUMOTTU LELKAUPPA--

OLETKO JOSKUS HAAVEILLUT LELEKAUPASTA, JOSSA KAIKKI OLISI ELÄVÄÄ?

LUMOTUSSA LELUKAUPASSA VOI TAPAHTUA MITÄ VAIN. JA MITÄ VAIN VOI MENNÄ VIKAAN! ETENKIN NYT, KUN  KAUPAN 243-VUOTIAS OMISTAJA, HERRA MAGORIUM, ON JÄÄMÄSSÄ ELÄKKEELLE. LUMOAVA KOKO PERHEEN ELOKUVA SIITÄ, MITEN VOI LÖYTÄÄ SISÄISEN TAIKUUTENSA - JA PÄÄSTÄÄ SEN VAPAAKSI. DUSTIN HOFFMANN JA NATALIE PORTMAN NÄYTTELEVÄT PÄÄOSIA YHDESSÄ ELÄVIEN KALAVEIJAREIDEN, PILLASTUNEEN LEMURIN SEKÄ OIKULLISEN LELUKAUPAN KANSSA.

VALMISTUSVUOSI  2008

KESTO 1H 34MIN PUHUMME SUOMEA

                                SUOMENKIELINEN TEKTITYS

YHTEISKESTO 3H 11MIN

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 106 vrk 22 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 106 vrk 22 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.