Kuvaus

[rePG1117]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ  iskussa oleva kovakantinen ensipainos CONAN diggareille.

Sami Rainisto: Conan O`Brienin maailma

Sami Rainiston kirjoittama Conan O'Brienin maailma kertoo kaiken oleellisen ja muutaman epäoleellisuuden Suomen villinneen tv-koomikon Conan O'Brienin elämästä ja teoista. Kirja pohtii myös vastausta kysymykseen, mikä Conanin huumorissa on niin hauskaa ja omintakeista. Matkan varrella vilahtelevat kaikki Late Night -ohjelmasta tutut hahmot loukkauksia latelevasta Triumph-koirasta ja masturboivasta karhusta Tabilukseen, hahmoon, joka on puoliksi mies ja puoliksi pöytä.

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy
Jyväskylä 2006

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e  TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.

 

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
tai
Sulkeutuu 68 vrk 13 h 20 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 68 vrk 13 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.