Kuvaus

Aito Neuvostoliiton symbooli vuodelta 1978 ( vuosiluku on  hakattu esineen pohjaan)
metallia, korkeus 13cm ja kannessa on myös ns. "Kvalitet"  laatumerkki ja siinä kirjaimet CCCP  = Neuvostoliitto ja esine on valtion mahtikaudelta. "Kvalitet" eli laatumerkin tuntevat kyllä useinmat suomalaiset, merkki on hieman erikoisen muotoinen, otin siitä lähikuvan , koska jotkut nuoret suomalaiset eivät ehkä tunne edes koko merkkiä.
Paino on 231g ja jopa hana on paikoillaan, eikä ruostetta! Heino koriste esine muistuttaa tästä historiaan kadonneesta valtiosta. Jo nyt kerätään aitoa vanhaa Neuvostoliitto tavaraa, jos siinä on symbooli sirppi ja vasara tai vähintään CCCP laatu- merkki. 
DE15DZ402 Samovaari Neuvostoliitto muisto, anna sen seisoa kunnia paikalla avotakka reunustalla. Aivan pieni moitteen sija on toinen musta nuppi, se on kadonnut. Samovaarin toiminta periaate on sentään tuttu kaikille.

Kohde on Hampurissa, Saksa
Taustatietoa juuri kohteen taustasta, miksi se on arvokas muisto:

Sosialistinen kommunismiin pyrkivä valtio kaatui vuonna 1990 ja rysähtäen. Maasta lähti siirtolaisia mm. Saksaan n. 2,5  miljoonaa, monta miljoonaa muutti Israeliin ja  Israelissä onkin tätänykyä englannin jälkeen hyvin yleinen venäjän kieli.    Jos oli onnea ja etäisiä sukulaisia (sekä sinulla rahaa), muuttivat siirtolaiset   (pääasiassa juutalaiset)   New Yorkiin, siellä on tänään yhä kaupunginosia, joissa kauppojen kilvet ovat  venäjäksi. 

Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen ei valmistettu tavaraa enää tällä merkillä ja se on nykyään keräily tavaraa.Sain käsiini kun eräs Saksaan siirtolaisena tullut vanhempi rouva muutti takaisin Venäjälle. Hän kyynel silmässä myi tämän, koska tarvitsi rahaa paluuseen  takaisin kunnon kotimaahan    "  turvallisen äiti Venäjän helmaan".     

Saksa on aika tyly maa siirtolaisille ja noin 25% palaa takaisin kotimaahansa, kertoi hän. No, maksoin hänelle tästä esineestä niin paljon, että siinä oli jo paluulippurahaakin.  40 v vanha esine ! Säilytä, keräily tavaraa jo nyt. Olen maksanut tästä niin paljon, että aivan varmasti tappio kauppa, mutta periaate on periaate, haluan auttaa vaikeassa tilanteessa olevia, jos pystyn. On sama mikä kansalaisuus, ihminen on aina ihminen. Myös Syyria äiti osaa itkeä, jos hänen poika tapetaan Turkkilaiselle pommilla. 


Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  
Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.
. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 12 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22,60 € Sulkeutuu 44 vrk 12 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.