Kuvaus

Samsng Galaxy S10 Plus silikoni suojakuori

Silikoonista valmistettu suoja. Suojaa puhelinta tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta. Valmistettu kirkkaasta silikonivalmisteesta antaen hyvän tuntuman puhelimelle. Bumper suojakuori jonka nurkissa vahvistetut kulmat.

Hakusanoja: tpu, silikonisuojakuori, suoja, kuori, bumper, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10+ puhelimeen on myös myynnissä toisissa kohteissani panssarilaseja ja lompakkokoteloja.

Mikäli teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista vain yhdet toimituskulut jotka ovat ostettujen kohteitten korkeimmat ilmoitetut toimituskulut.

 

 

 

Lisäksi myytävänä on muita matkapuhelintarvikkeita kuten panssarilaseja, silikoni suojakuoria, muovi suojakuoria ja lompakkokoteloita.

OLE HYVÄ JA KATSO ilmoitukset KIITOS!

 

 

 

 

Tarjouksia ja etuja Huuto.net käyttäjille:

Bonusway - Rahaa takaisin nettiostoksista.

Bonusway on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Bonuswayhin ja klikata verkkokauppaan kauttamme ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet verkkokaupassa kuten aina ennenkin. Palvelun käyttäminen on ilmaista ja helppoa, eikä vaadi sinulta kuin pari ylimääräistä klikkausta.

Tämän linkin kautta pohjakassaa ilmaiseksi.

https://www.bonusway.fi/?r=3564430

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 21 h 8 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
29.10. klo 16:08

Oliko sinulla myynnissä myös S10+ panssarilasi? Haluaisin ostaa panssarilasin ja silikoni suojakuoren Samsung S10+. Voiko molemmat saada samalla toimitusmaksulla?

29.10. klo 16:42

Samsung Galaxy S10+ puhelimeen on myynnissä panssarilaseja, silikoni suojakuoria ja lompakkokoteloja. Useamman kohteen ostoista tarvitsee maksaa vain yhdet toimituskulut, ostettujen kohteiden korkeimmat ilmoitetut toimituskulut.