VAMASA
Puhelin- ja tablet-tarvikkeita, kangasmerkkejä, autoavaimenperiä, tietotekniikkaa ym.

Kaikki ovat Osta Heti -kohteita, ei siis huutokaupan päättymisen odottelua!

Myös MobilePaylla voi maksaa!

huutolinkki.wordpress.com

Nopeat postitukset Vantaalta. Nouto myös sovittaessa.

Kuvaus

Samsung Galaxy S20+ / Samsung Galaxy S20 Plus -puhelimelle kunnon muovisia Screen Protector -suojakalvoja, KIRKAS! Tässä huudossa tulee kaksi kalvoa tällä yhdellä ja samalla huudolla! SM-G985F SM-G986F

Nämä kalvot ulottuvat myös kaarevalle edge-alueelle

Miksi näytön suojakalvo?

Puhelimen näyttöruudulle tulee aina ennemmin tai myöhemmin naarmuja kolhuja ja kulumia vaikka laitetta kuinka pitäisi siististi. Varsinkin kosketusnäytöt saavat naarmuja helposti. Siksi valmistetaan erittäin kestäviä ja suojaavia näyttöjen suojakalvoja ehkäisemään noita ongelmia. Puhelimen jälleenmyynti säilyy kun suojakalvoa on käytetty ja näyttö on näin puhdas ja naarmuton.

Tarjolla nyt uusi korkealaatuinen suojakalvo, jonka kerrokset suojaavat tehokkaasti näyttöä kolhuilta ja naarmuilta.
 • Ei käytetä liimoja tai tarroja vaan suojan elektrostaattinen pinta tarttuu ruudun pintaan tiukasti. Puhelimen päällä oleva PET-muovipinta suojaa kolhuilta ja naarmuilta. Kalvo on ohut, mutta silti sisältää kolme eri kerrosta suojaa. Kalvo ei ulotu yhtään vaakasuoran lasipinnan ulkopuolelle, esimerkiksi pyöristetyille reunoille.
 • Ei haittaa kosketusnäytön toimintaa mitenkään.
 • Kalvon pinta ei naarmuunnu helposti, se hylkii likaa ja somenjälkiä.
 • Poistaminen tai vaihtaminen helppoa eikä poistettaessa jää mitään jälkiä suojakalvon käytöstä.
 • Asennus vaatii tarkkuutta ja pölytöntä ympäristöä, mutta on lopulta helppoa kuin mikä(mukana tulee lyhyt asennusohje). Kalvon alapinnalle tulee helposti tarttuu pölyä, sormenjälkiä tms. ja homma menee pieleen. Ja varsinkin näillä suurilla ruuduilla. On mukava jos tuollaisen tilanteen syntyessä on toinenkin kalvo olemassa!
 • TARJOUS: Jos huudat useamman kahden kalvon setin, saat ne lisähintaan 2,90 eur. Esim 4 kpl kalvoja, siis 2 settiä: 5,90 + 2,90 eur(+ 1 toimituskulu).
 • Pakkauksessa tulee huutamasi määrä suojakalvoja, asennusohje sekä puhdistusliina/setti.
Toimivuus on testattu!
 • Esimerkkinä oma luurini, joka sai kunnon viillon pintaan ja olin varma, että meni läpi ruutuun. Mitä vielä: suojakalvo irti ja ei näkynyt mitään. Uusi suojakalvo tilalle ja asia oli sillä kuitattu! Näytön suojakalvon pitää todella suojata! 

Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:
 • Toimitus postitse normaalina kirjeenä. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut.. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
   
 • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.
Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 4 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.9. klo 13:18

Kiitos vastauksesta, sainkin eräältä tutulta ylimääräisen kaapelin, onneksi ei tarvitse uutta power bankkia hommata tämän vuoksi. Onnistuisiko suojakalvoissa nouto joko jo huomenna tai viim. Torstaina, kun liikun koivukylän ohi?

14.9. klo 14:36

Noudot onnistuisivat tällä viikolla klo 19-21 välillä. Osoite tulee huudon jälkeisessä sähköpostissa :-)

14.9. klo 12:41

Tervehdys, löytyisikö sinulta näiden suojakalvojen lisäksi adapteria, joka muuntaisi mikroUSB:n normaaliksi USB-C:ski, tai vaihtoehtoisesti ihan koko kaapelijohto, jolla saisin taas varavirtalähteen käyttöön, mahd. Edullista etsin

14.9. klo 12:57

Hei! Adapteri löytyy, mutta vaimentaa signaalia sekä datasiirrossa että latauksessa. Kokemusta on. Kannattaa käyttää oikeaa USB C-kaapelia. https://www.huuto.net/haku/words/usb+c+kaapeli+not+multiport+not+8pin+not+autolaturi/sellernro/13021