Kuvaus

KOREA ja SAMSUNG on kova sana markkinoilla  ja se nousee ja nousee, hakkaa samalla monia kilpailijoita pois markkinoilta, koska on hyvä ja halpa. Jokatapauksessa joka vuosi tulee markkinoille aina uusi tehtaan malli ( jokaiselta tehtaalta) ja joka haluaa pysyä uudessa viimeisimmässä mallissa, maksaa se rahaa. 

DE30JA703  Kännykkä Puhelin Samsung Galaxy Alpha  DEMO, ei ole puhelin, vaan näyteikkuna demo, pidin tätä itse syöttinä ;)  Kertaus vielä: Tällä ei saa ketään kiinni, puhelin on vain ihan aidon näköiskopio.....esim. näyteikkuna malli tms, joka ei toimi. Lasten lelu ? Pituus 130 mm ja paino 104 g.     EI OLE OIKEA PUHELIN, niitä ei saa tälläisella hinnalla. 

Nyt on keskitason hintaluokassa tulossa monia uusia kivoja malleja Kiinasta, joista lienee minua kiinnostavin tuo HONOR 6X jossa on tuplakamerat ja 12 megapixeliä, Full HD Näyttö ja sormenjälki-tunnistin, muut ei saa tietojasi ulos kännykästä ! Muisti on ihan riittävä 32 Gigabyte. Hinta (uusi) 249 eur ei ole näistä ominaisuuksista paljon, Made in China ......siitä pidän! 

Juu, tiedän toki, että nykyaikana SAMSUNG Korea on kallein ja kiinnostavin puhelin. Tiedän myös, että NOKIA myytiin ns. "Troijan Hevonen"  kikalla USA:aan ja kiinnostus siihen kännykkä merkkiin lopahti täysin.  Jotkut esitelmän pitäjät kertovat tarinaa ja varoittavaa esimerkkiä, mitä Suomelle tapahtui.....nukkuivat kehityksen mennessä ohi ja äkkiä oli koko maa liki konkurssissa....koska he eivät seuranneet aikaansa ja elettiin vaan leveästi, Nokia firman johto pisti rahaa palamaan, eikä säästetty palkoissa.  Kun korjasin esityksen pitäjää, että Facit laskukone, Kodak valokuva firma jne.. ovat kanssa hyviä esimerkkejä siitä, kun firman johto nukkuu , sillä Suomessa tapahtui sisäpiirin kaappaus.....niin toivon, että virheellinen fake informaation levitys pysähtyy.  Naivius ei ole typeryyttä tai nukkumista. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,77 €
Sulkeutuu 77 vrk 15 h 31 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,77 € Sulkeutuu 77 vrk 15 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.