Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Samsung Galaxy Watch 42mm LTE älykello,uusi avaamaton pakkaus,väri Rose Gold.Täystakuu.

Galaxy Watch on tyylikäs jaloteräskello, jonka ajaton muotoilu sopii kaikkiin tilanteisiin ja sillä on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia.

Kellon normaalikäytössä jopa 3 (42mm) tai 4 (46mm) päivää kestävä lataus varmistaa, että olet aina tavoitettavissa.

Galaxy Watch -kellolla voit seurata kunto-ohjelmaasi vaikkapa suosituilla Under Armourin sovelluksilla. Voit myös kuunnella Spotify-soittolistojasi* missä ikinä oletkin.

Kellon sykemittarilla ja GPS:llä voit seurata harjoitussession etenemistä niin lenkillä kuin salillakin. Kello kirjaa erilaisia liikuntamuotoja automaattisesti, joten voit seurata kaikkea liikuntaasi päivän mittaan kotiportaista lounastunnin kävelylenkkiin ja kaupassa käyntiin. Kelloon voit halutessasi määrittää peräti 17 erilaista harjoitusta ja laatia oman voimaharjoitteluohjelman. Saat kellosta hyödyllisiä tietoja stressitasostasi ja lepojaksoistasi koko vuorokauden ajalta. Kello tukee ja helpottaa tervettä elämäntapaa silloinkin, kun puhelin ei ole mukana. Lisäksi sen avulla voi seurata viestejä ja keskusteluja tilanteissa, joissa matkapuhelinta ei ole sopivaa pitää esillä.

Galaxy Watchin GPS-toimintoa on kehitetty entisestään. Nyt siihen saa paikkatietoilmoituksia, jos haluat ilmoituksen esimerkiksi, kun olet ruokakaupan lähellä ja jääkaapista puuttuu jotakin.

Kelloa voi tietenkin käyttää Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydellä myös puhelimen jatkeena, olipa kyseessä Android- tai iOSkäyttöjärjestelmällä varustettu puhelin. Ennen kaikkea Galaxy Watch on tyylikäs kello hillityllä ja harkitulla muotoilulla. Sitä saa kolmena erilaisena mallina kahdessa eri koossa. Ladattavissa on erilaisia kellotauluja joka makuun ja voit aina valita mieluisan rannehihnan, koska kello käyttää vakiomallista 20 tai 22cmm:n ranneketta.

Galaxy Watchin avulla pysyt aina yhteydessä.

Järjestelmävaatimukset: Android 4.4 tai uudempi ja vähintään 1,5 Gt RAM-muistia, iOS 9.0 tai uudempi

5 ATM tarkoittaa, että kello kestää teoreettisesti upottamisen 50 metrin syvyyteen ja käytännössä uimisen matalassa vedessä

Spotify Offline edellyttää Spotify Premium -palvelua.
Tekniset tiedot

Näyttö 1.3" (46mm) tai 1.2" (42mm) (360X360) Pyöreä Super AMOLED
A-GPS/GLONASS BT 4.2, WI-FI, NFC, 3G/4G LTE (eSIM-valmius)
Exynos 9110 tuplaydin 1,15 GHZ suoritin, suunniteltu vähävirtaiseen käyttöön
4 Gt sisäistä muistia, 1.5 Gt RAM
Akkukapasiteetti 472 mAh (46mm) tai 270 mAh (42mm)
Langattoman latauksen tuki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

200 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.3.2020 15:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.