Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Samsung Galaxy Watch Active 2 älykello 44mm Bluetooth (alumiini/musta)

Tuotteen perustiedot
Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykellon avulla pysyt yhteydessä ulkomaailmaan. Elegantisti muotoillun veden- ja iskunkestävän älykellon ominaisuuksiin kuuluu WiFi, GPS, Bluetooth ja NFC.
Tutustu ominaisuuksiin
SilverSamsung
Valmistajan EcoVadis-luokitus
Lue lisää EcoVadis-luokituksesta
Avainominaisuudet
1,35" Super AMOLED -kosketusnäyttö
Sykemittari, uni- ja stressianalyysi
Wifi, GPS, Bluetooth, NFC

Ominaisuudet
Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykello tarjoaa huipputeknologiaa kevyessä alumiinisessa paketissa. Älykello pysyy aina yhteydessä internetiin Wifi- ja LTE-teknologioiden ansiosta. Laite voi seurata erilaisia urheilusuorituksia, unta sekä stressitasoa.

Muotoilu
Samsung Galaxy Watch Active 2 -älykellossa minimalismi kohtaa tyylikkyyden. Älykellon tyyli sopii joka tilanteeseen, ei pelkästään urheiluun. Kevytrakenteisessa kellossa on korkealaatuinen hihna, joka tuntuu niin mukavalta että tuskin huomaat sen olevan ranteessasi.

Kosketusnäyttö
The Galaxy Watch Active 2 on varustettu 1,35” Super AMOLED -kosketusnäytöllä ja 360 x 360 -resoluutiolla. Näyttö on päällystetty Gorilla Glass DX+ -lasilla, joka takaa sen kestävyyden ja käyttömukavuuden. Älykellossa on käyttöä helpottava pyörivä kehys.

Kestävyys
Älä turhaan pelkää vahingoittavasi älykelloasi. Laitteelle on myönnetty 5ATM-sertifikaatti, joka takaa sen vedenkestävyyden aina 50 metriin asti 5 atm paineen alaisena. Älykello on myös iskunkestävä ja täyttää Yhdysvaltain armeijan MIL-STD-810G -standardin vaatimukset. Älykello on IP68-sertifioitu.

Urheiluominaisuudet
Galaxy Watch Active 2 tarjoaa aktiivisuuden seurannan 39 eri lajille, minkä lisäksi se seuraa unta ja sykettä. Unen ja levon seuranta, edistynyt automaattinen urheiluseuranta sekä elämäntapa-avustaja auttavat sinua pitämään huolta kunnostasi ja terveydestäsi. Toiminnot unen- ja stressinhallintaan sekä kehittynyt automaattinen urheiluseuranta takaavat, että riittävän liikunnan lisäksi saat tarpeeksi lepoa ja pysyt terveenä. Aseta itsellesi päivittäinen aktiivisuustavoite ja seuraa edistymistäsi.

Sykemittaus elektrokardiogrammilla
Laite tukee sykemittausta elektrokardiogrammilla, jonka ansiosta havaitset epänormaalit sykkeet. Voit käyttää mittaria Samsung Health Monitor -sovelluksen kautta. Huomioithan, että mittaustiedot eivät korvaa lääkärin diagnoosia. Ominaisuus toimii vain Galaxy-älypuhelinten kanssa, joissa on Android 7 -käyttöjärjestelmä tai uudempi versio.

Yhteydet
Galaxy Watch Active 2 tukee A-GPS- ja Glonass-paikannuspalveluita, Bluetooth 5.0- ja WiFi-yhteyksiä sekä NFC-ominaisuutta.

Mukauttaminen
Samsung sisällytti Galaxy Wearable -mobiilisovellukseen My Style -ominaisuuden, jonka ansiosta Galaxy Watch Active 2 mukautuu kaikkiin asuihisi vaivattomasti. Ota vain kuva vaatteistasi, valitse mieluisimmat värit ja My Style luo uniikin kellotaulun annettuihin tietoihin perustuen.

Muut ominaisuudet:
- Kaksiytiminen Samsung Exynos 9110 -prosessori (molempien ydinten kellotaajuus 1,15 GHz)
- 0,75 GB RAM-muistia ja 4 GB sisäinen tallennustila
- 330 mAh akku
- Spotifyn offline-kuuntelu
- Kameraohjain
- Mikrofoni ja kaiutin
- Barometri

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Samsung Galaxy Watch Active 2
- Langaton laturi
Hyvä akunkesto, hihna uusimisen tarpeessa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 20:28
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.