Kuvaus

Tuotteen Samsung Galaxy Watch6 40 mm digitaalinen kosketusnäyttö grafiitti kuvaus


Samsung Galaxy Watch6 40 mm digitaalinen kosketusnäyttö grafiitti

Tässä on upea Samsung Galaxy Watch6, jossa on 40 mm digitaalinen kosketusnäyttö grafiitin sävyssä. Tämä älykello tarjoaa monia hienoja ominaisuuksia ja toimintoja, jotka tekevät siitä täydellisen kumppanin aktiiviseen elämäntapaasi.

Ominaisuudet:

  • Kosketusnäyttö: Tämä Galaxy Watch6:ssa on herkkä ja responsiivinen kosketusnäyttö, joka tekee sen käytöstä entistäkin helpompaa ja intuitiivisempaa.
  • Akun kapasiteetti: Voit luottaa tähän älykelloon, sillä sen 300 mAh akun kapasiteetti tarjoaa pitkän akun keston, joten se pysyy toiminnassa koko päivän ajan ilman lataamista.
  • Kevyt ja tyylikäs: Galaxy Watch6 painaa vain 28,7 grammaa, joten se on erittäin kevyt ja mukava käyttää päivittäisissä aktiviteeteissasi. Grafiitin sävy tekee siitä myös tyylikkään ja huomaamattoman.
  • Vedenpitävyys: Tämä älykello on suunniteltu kestämään kosteutta ja vettä, sillä se on vedenpitävä jopa 50 metrin syvyyteen asti. Voit siis huoletta käyttää sitä sateessa, uima-altaalla tai suihkussa.
  • Wear OS: Käyttöjärjestelmä asennettu: Tämä Galaxy Watch6:ssa on asennettuna tehokas Wear OS -käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa sinulle laajan valikoiman sovelluksia ja toimintoja, joiden avulla voit räätälöidä älykellon juuri sinun tarpeisiisi.

Tämä Samsung Galaxy Watch6 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat älykkään ja tyylikkään kumppanin aktiiviseen elämäntapaan. Hanki omasi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 2 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.