Tuote on myyty käyttäjälle happoharris hintaan 75 €

Kuvaus

Sansui INTEGRATED STEREO AMPLIFIER A-505 VAHVISTIN ja Sansui AM/FM STEREO TUNER T-505L VIRITIN (RADIO). Toimiva Sansuin vahvistin ja viritin. Japanissa valmistettuja. Molemmat laitteet huollettu ja puhdistettu sisältä ja päältä 18.6.2021. Vahvistimen leveys * korkeus * syvyys = 43.0 * 11.8 * 24.5 cm ja paino 4.0 kg. Virittimen leveys * korkeus * syvyys = 43.0 * 7.8 * 23.8 cm ja paino 2.7 kg. Valmistusajankohta 1982. Vahvistimessa tehoa 30 W per channel 8 ohmiin (stereo). Vahvistin on Phono-levysoitinliitännällä (2 * RCA) ja kaiuttimia voidaan kytkeä 2 paria eli 4 kpl. Vahvistimessa monipuoliset tulo -ja lähtöliitännät : PHONO (2 * RCA), TUNER (2 * RCA), TAPE 1 (4 * RCA), TAPE 2 (4 * RCA), PHONES (6.3 mm:n STEREOJAKKI etupaneelissa).  Vahvistimessa on punaiset "PHONO", "TUNER", "TAPE 1", "TAPE 2" merkkivalot, jotka ilmaisevat mikä ohjelmalähde on valittuna. Vahvistimesta löytyy myös perinteiset "BASS", "TREBLE", "BALANCE", "LOUDNESS" ja "VOLUME" säätimet. Virittimessä on tuki FM-lähetysjärjestelmässä käytetyille aalloille (FM 88.0 ... 108 MHz, ULA eli ultralyhyet aallot) sekä AM-radiolähetyksissä käytetyille keskipitkille radioaalloille (MW 530 ... 1600 kHz, MW eli Medium Waves eli KA eli keskipitkät aallot) ja pitkille radioaalloille (LW 150 ... 350 kHz, LW eli Long Waves eli PA eli pitkät aallot). Radioasemia ei voida virittää muistiin nappuloiden taakse vaan kuunneltava asema valitaan perinteisesti pyöritettävällä "TUNING" pyörällä. Virittimestä löytyy ulkomaan radioasemien kuuntelua varten "AM LOOP ANTENNA"-antenniliitäntä ("PA-KA-LA"-antennille esim. AM-silmukka/kehäantennille) jousivoimaliittiminä paljaille johdoille sekä "FM 75 OHM/300 OHM"-antenniliitäntä kotimaan radioasemien kuuntelua varten (sopii koaksiaalikaapelilla kytketylle ULA-antennille, esim. kerrostalon yhteisantennille. Sopii myös "T"-kirjaimen muotoiselle lanka-antennille tai ns. lapamatokaapelin kautta kytketylle dipoli-antennille) jousivoimaliittiminä paljaille johdoille. Laitteet ovat siistissä käyttökunnossa. Molemmissa laitteissa kaikki lamput ja merkkivalot kunnossa (esim. punainen "STEREO"-valo syttyy, virittimen 3 vihreää antennisignaalin voimakkuutta ilmaisevaa valoa syttyvät, radioasteikon punainen viisarivalo toimii jne). Päällyskansissa ja etupaneeleissa ei ole mainittavia selvästi erottuvia rumia naarmuja. Laitteet ovat hyväkuntoisia, helppokäyttöisiä ja hyvä-äänisiä.

LISÄTIETOA SEURAAVISSA NETTIOSOITTEESSA :

Sansui A-505
Stereo Integrated Amplifier (1982)
https://www.hifiengine.com/manual_library/sansui/a-505.shtml

Sansui T-505
AM/FM Stereo Tuner
https://www.hifiengine.com/manual_library/sansui/t-505.shtml

MAKSUTAPA JA TOIMITUS
- Maksutapa Paypal, käteinen tai tilisiirto
- Toimitus/nouto sovitaan voittajan kanssa huutokaupan jälkeen
- Vahvistimen ja virittimen toimittamista postitse tai Matkahuollon kautta en suosittele, mutta toimitus matkahuollon kautta sopii ostajan omalla vastuulla, jolloin lähetyskulut 7.95 euroa lisätään hintaan

HUOM! Pyydä kohteesta tarpeen mukaan lisätietoja ja -kuvia suoraan mailitse jukka.vilhunen@hotmail.com. Myös laitteiden näyttäminen ja testaus liikkeelläni Kauppakatu 21 LH 2 78200 Varkaus järjestyy. Jukka Vilhunen 050-3002111. Ei hintavarausta, onnea huutoihin!

UUSI HIFI/LEVYKAUPPA AVATTU VARKAUTEEN

Olen avannut 6.4.2017 Varkauteen osoitteeseen kauppakatu 21 LH2 uuden käytettyjen äänitteiden ja stereolaitteiden liikkeen nimeltään JV Records (HiFi/Levykauppa). Olen avoinna arkisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 9-15 ja tarvittaessa muulloinkin puhelinsoitolla (asun aivan liikkeen lähellä). Liikkeessä on kaupan LP-levyjä, CD-levyjä, levysoittimia, kasettidekkejä, virittimiä, vahvistimia, viritinvahvistimia, CD-soittimia, kaiuttimia sekä yhdistelmästereolaitteita. LP-levyjä ja stereolaitteita tulee uusia ja poistuu myynnin kautta. Tervetuloa tutustumaan ja mahdollisesti myös tekemään kauppaa. Lisäpalveluna huollan ja korjaan asiakkaille stereolaitteita, mutta tällä hetkellä on valitettavasti parin viikon jonot alkurysäyksen vuoksi. Laitteita ja levyjä myydään suoraan liikkeestä ja esim. huutokaupan kautta täällä huutonetissä. Laitteita ja levyjä tullaan kauppaamaan myös yrityksen omilla nettisivuilla www.jvrecords.fi, jotka ovat valitettavasti ajan puutteen vuoksi vielä keskeneräiset.

Savon sanomissa julkaistuja kuvia liikkeestäni voit katsoa klikkaamalla alapuolella näkyvää linkkiä

Elämänmuutos: insinööri myy nyt vanhoja vinyylilevyjä
http://www.savonsanomat.fi/savo/El%C3%A4m%C3%A4nmuutos-insin%C3%B6%C3%B6ri-myy-nyt-vanhoja-vinyylilevyj%C3%A4/979931

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
75 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.6.2021 21:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.