Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva Harlequin Rakkaus kirja Sarah Morgan, Salli tunteiden tulla, neljä kirjaa yksissä kansissa, palautusviikko 2020 - 17.

* Sarah Morgan: RUHTINAALLISET TUNTEET

Kun tarjoilijatar Holly antautuu playboyruhtinaana tunnetun Casperin käsivarsille, ruhtinas käyttäytyy maineensa mukaisesti - vieteltyään Hollyn hän hylkää tämän! Kun Casper saa tietää Hollyn olevan raskaana, hän menee suunniltaan. Holly on pelkkä onnenonkija, jonka onnistui kuninkaallisen protokollan varjolla keplotella itsensä hänen morsiammekseen! Vilpitön Holly saa unelmiensa häät, mutta saako hän Casperin näkemään totuuden?

* Sarah Morgan: UNELMALÄÄKÄRI

Onnistuuko särkyneen sydämen korjaaminen paikassa, joka on kuin luotu onnellisia loppuja varten? Tätä ainakin Jenna toivoo muuttaessaan tyttärensä kanssa pois Lontoosta äskettäisen katkeran avioeron jälkeen. Hänen on nyt pärjättävä omin voimin, eikä aikaa voi käyttää silloin muuhun. Toisinaan on hyvä, että sydän ei kuuntele järkeä.

Sarah Morgan: HOLLYWOODIN PAHA WOLFE

Elokuvatähti Nathaniel Wolfe on ikoni, kuuluisuus, sydäntenmurskaaja... mutta komean ulkokuoren alla hän taistelee menneisyyden demoneja vastaan. Todellista Nathania ei tunne kukaan. Ensi-illan kääntyessä katastrofiksi Nathaniel joutuu turvautumaan Katie Fieldiin, tavalliseen naiseen, jota parrasvalot eivät sokaise. Voiko Nathaniel luottaa häneen kylliksi paljastaakseen miehen illusion takana?

* Sarah Morgan: RICON EHDOT

Vain yksi ihminen voi auttaa ylpeän Rico Crisantin loukkaantunutta sisarta. Valitettavasti  Rico oli karkottanut Stasian elämästään myrskyisen avioliiton jälkeen. Stasia on jo lakannut uskomasta sopuun, kun Rico julkeaa ilmestyä uudelleen hänen elämäänsä. Toki hän voi auttaa - sisaren vuoksi - mutta sen pitemmälle hän ei enää suostu menemään...

Siisti ja hyväkuntoinen, 617 sivuinen pehmeäkantinen pokkari, selkämyksessä lukutaite. Kannen vaalea läikkä on salaman heijaste.

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on remontin alta myynnissä muitakin kirjoja, lehtiä, vaatteita, astioita, postikortteja ym.

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin! Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan!

Harlekin, Harlekiini, Harlequin, Hqn

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 12:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.