Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HUOM! Muistathan lukea kuntokuvauksen sekä katsoa kuvat ennen huudon tekemistä, kiitos!

Kysymyksiä sopii esittää sekä pyyntöjä lisäkuvista!

Ei erikseen myyntiä.

Huom! Eläintalous eli kissan karvoja saattaa olla eksynyt sivuille, mutta puhaltelen ne ennen lähettämistä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



4 kpl suomenkielisiä sarjakuva-albumeita! 3 hyväkuntoista ja yksi todella heikkokuntoinen. (Tuon heikkokuntoisen takia laitoin kuntoluokituksen tyydyttävä, vaikka suurin osa onkin hyväkuntoista kamaa.)

Ankronikka 5, Lanttijahti : Hyväkuntoinen, kaikki sivut tallella, ei suttuja/merkntöjä, hieman kellastumaa havaittavissa sivujen reunamilla, pientä selausjälkeä havaittavissa, hieman kulumia ja painaumia löytyy myös.

Aladdin Elokuva-albumi (1993) : Tämän kunto menee siihen hyvän ja tyydyttävän väliin, kaikki sivut tallella, ei suttuja/merkintöjä, kellastumaa selvästi näkyvissä sivuilla, pientä selausjälkeä havaittavissa, kulumaa ja painaumia löytyy varsinkin kansista ja albumin reunoilta, myös yksi repeämis- / taitoskohta löytyy albumin päädystä, mutta se ei ole ylettynyt sisällä oleviin sivuihin saakka eli ei haittaa käytössä.

Smurffit - Smurffit ja Sääkone ( 2. painos vuodelta1990 ) : Hyväkuntoinen, kaikki sivut tallella, ei suttuja/merkintöjä, hieman kellastumaa havaittavissa sivujen reunamilla, pientä selausjälkeä havaittavissa, hieman kulumia ja painaumia löytyy myös.

Non Stop n:o 12 ( 8.6. 1977 ) : Erittäin heikkokuntoinen (katso kuvat) ! Takakannesta on leikattu jokin kuva aikoinaan pois (nuolella merkitty kohta), sisältä on leikattu myös kuva ja samalta aukealta puuttuu myös sivuja yhteensä 8 kpl ( sivulta 22 hyppää sivulle 31), repeytymiä sivujen alareunoissa myös nähtävissä sekä lehti on saanut kosteutta, likaa ja ehkä hiiren puremaa yläreunaansa. Muutama kynäsuttu löytyy ainakin kannesta. Taitoksia ja kulumaa löytyy reippaasti, mutta eiköhän tätä pysty vielä selailemaan ja tutkailemaan, kunhan sen tekee varoen. Monen monta erilaista sarjakuvaa pitää sisällään: Niilo Pielinen, Tintti, Gorto Maltese, Yoko Tsuno, Tim ja Tom, Smurffi, Eversti Cliftonin Tutkimuksia, Lukijan Sarjakuva sekä Vili & Bill.



------------------------------------------------------------------



Sarjikset, sarjiksia, sarjakuva, sarjakuvalehti, sarjakuva-albumi, sarjakuva albumi, sarjis, rare, harvinainen, Aku Ankka, Roope-Setä, Milla Magia, Disney, Semic, Heimo Huima, Selma Taateli, Tepa, Sulo Sählä, Karhukopla, Kulta-Into Pii, Pelle Peloton, Duck Tales, Hupu Tupu ja Lupu, sarjisfani, sarjakuvakeräilijä, keräilyharvinaisuus, keräily-harvinaisuus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 1:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.