Kuvaus

Satu Hassi: Seinä Jota Ei Ole Tottelemattomuusharjoituksia

  • WSOY, 1988
  • Kovakantinen kirja, kansipaperit, 280 sivua
  • Hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 4 euroa = 7 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Satu Hassi (s. 1951) on vihreitä edustava poliitikko ja kirjailija. Hän on ollut kansanedustaja vuodet 1991–2004 ja 2015– sekä Euroopan parlamentin jäsen vuosina 2004–2014.

Vuonna 1988 ilmestynyt Seinä jota ei ole sisältää alaotsikkonsa mukaisesti "tottelemattomuusharjoituksia". Se käsittelee feminismiä, epävirallista vallankäyttöä, vihreitä. Se on pamflettimainen, siinä on myös päiväkirjamaisia piirteitä.

"Järkeävää, helposti omaksuttavaa tekstiä. Ilmankos Hassi kehuu Erno Paasilinnankin sanoneen: "Jos tämä on feminismiä, niin sitten minä kannatan sitä. (HS 17.12.88 Suvi Ahola)

Ideologislita kuullostavat kiistat vaikkapa kunnallisten palveluiden yksityistämisestä/säilyttämisestä ovat paljolti teatteria. Enimmäkseen on kysymys siitä löytyykö tervettä järkeä ja järjestelykykyä vai ei, löytyykö inhimillisyyttä vai ei. Kysymys voisi olla myös siitä, löytyykö tulevaisuuden visioita vai ei... (s. 59)
 

hakusanat: kunnallsipolitiikka kunnat politiikka vihreät ysityistäminen feminismi naisen asema naiskirjallisuus naispoliitikot poliitikot eduskunta Suomi 1980-luku yhteiskunta filosofia poliittinen historia valta järki logiikka inhimillisyys palvelut Tampere de gröna politik arvot

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 h 7 min 57 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 16 h 7 min 57 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.