Kuvaus

Tuotteen Seagate Barracuda ST2000DM008 sisäinen kiintolevy 3.5" 2 TB Serial ATA III kuvaus


Seagate Barracuda ST2000DM008 sisäinen kiintolevy 3.5" 2 TB Serial ATA III

  • Tehokas sisäinen kiintolevy: Seagate Barracuda ST2000DM008 tarjoaa luotettavan tallennusratkaisun tietokoneellesi tai palvelimellesi.
  • 3,5 tuuman koko ja 2 TB kapasiteetti: Tämä kiintolevy tarjoaa tarpeeksi tilaa tallentaa suuret määrät tiedostoja, kuten valokuvia, videoita ja dokumentteja.
  • Nopea suorituskyky: HDD-nopeus 7200 RPM varmistaa nopean tiedonsiirron ja tehokkaan toiminnan.
  • Serial ATA III -liitäntä: Tämä kiintolevy on yhteensopiva Serial ATA III -liitännällä varustettujen tietokoneiden ja laitteiden kanssa.

Tämä Seagate Barracuda ST2000DM008 sisäinen kiintolevy tarjoaa luotettavan tallennusratkaisun, joka sopii täydellisesti tietokoneen tai palvelimen tarpeisiin. Sen 2 TB kapasiteetti tarjoaa runsaasti tilaa tallentaa suuret määrät tiedostoja, kuten valokuvia, videoita ja dokumentteja. Kiintolevyn nopea suorituskyky 7200 RPM varmistaa nopean tiedonsiirron ja tehokkaan toiminnan. Lisäksi se on varustettu Serial ATA III -liitännällä, joten se on yhteensopiva useimpien nykyaikaisten tietokoneiden ja laitteiden kanssa.

Tämä Seagate Barracuda ST2000DM008 sisäinen kiintolevy on täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavaa ja tehokasta tallennustilaa tietokoneellesi tai palvelimellesi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 8 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.