Kuvaus

hyväkuntoinen

Kotelon takakansi irronnut osaksi

Sisältää seuraavat seikkailut:
LEVY 1 Tapahtuu yöllä
- Mitä kaikkea tapahtuukaan yöllä? Anna, Kille ja Mimmi menevät nukkumaan kuten myös koko muu perhe. Kaikki eivät kuitenkaan nuku ja yöllä tapahtuu enemmän kuin moni tietää. Viisitoistaosainen piirrossarja perustuu Mauri Kunnaksen Yökirjaan.
LEVY 2 Hui kauhistus!
- Noitia, kummituksia, hirviöitä, lumimiehiä, muumioita ja mörköjä - vaan pelko pois! Pelot ovatkin yllättävän hauskoja. Kahdeksanosainen piirrossarja perustuu Mauri Kunnaksen samannimiseen kirjaan.
LEVY 3 Autotarinoita
- Kaiken maailman kulkuvälineet amerikanraudasta aurinkopaneeliautoon ovat osana tuttuja satuja ja hahmoja. Viisiosainen piirrossarja perustuu Mauri ja Tarja Kunnaksen kirjaan Hurjan hauska autokirja.
LEVY 4 Kaikkien aikojen avaruusseikkailu
- Koiraporin koululaisilla on avaruusoppia ja he lähtevät luokkaretkelle. Retki tehdään avaruuteen 3000-luvulla. Kuusiosainen piirrossarja perustuu Mauri Kunnaksen Kaikkien aikojen avaruuskirjaan.
LEVY 5 Nuuskija
- Nuuskija kertoo lehtitoimituksen elämästä ja lehden synnystä. Tule mukaan skuupin metsästykseen ja sinne missä tapahtuu! Viisiosainen piirrostarina perustuu Mauri ja Tarja Kunnaksen kirjaan Etusivun juttu. Käsikirjoitus ja piirrokset - Mauri Kunnas ja Tarja Kunnas

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 18 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 45 vrk 18 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.