Kuvaus

Kun puretaan Belgiassa vanhoja taloja, tulee usein esiin kaikenlaista vanhaa posliini lautasta, joista tämä on yksi. Olen laittanut niitä vaan kasaan, mutta nyt on aika niitä hieman myydä pois ja halvalla vaan. 

Lautanen on posliinia ja täysin ehjä ja kaunis. Halkaisija on 15,5cm ja kuva esittää Saksan kuuluisaa ELTZ linnaa ...

 Linnaa ei voi liikaa kehua, se on mailman huippu turistikohde ja eroaa esim. Baijerin kuninkaanlinnasta nimeltään Neuschwanstein siinä, että tämä on aito vanha linna, sijaitsee Mosel joen rannalla. Mosel joki ja sen alueen viinitarhat ovat kuuluisia. Hienot kauniit rinteet. Linna on yli 1000 vuotta vanha ja aito.... vanha linna...monia linnoja on Euroopassa, mutta kun tarkemmin tutkii, niin hyvin usein on linna rakennettu vuosina 1790-1890 eli mitään Keski-aikaisia aitoja linnoja ne eivät ole...

mutta linna ELTZ on yksi niistä aidoista vanhoista linnoista !!!

Linnan sisällä on ihan suorastaan pakko käydä ! Tulet pudottamaan silmäsi, opas kertoo useilla Euroopan pääkielillä linnan historiaa, mutta en huomannut Suomen kieltä, taisi olla kyllä Kiina ja Venäjä myös. Jos käyt katsomassa vain yhtä linnaa Keski-Euroopassa, valitse tämä....tämä on kiistatta paras kohde  !

DE12FB802 Lautanen Linna Eltz , saksalainen posliini on arvokasta ! Paino 150g

ELTZ linnan sisällä näyttely museossa on esillä kaikenmaailman ase ritari tavaraa, myös hyvin vanhaa Keski-Euroopan posliini esineitä ja muuta museo esinettä. Paikka missä linna sijaitsee on jännä....se seisoo ainoassa laaksossa  ja ympärillä on muuten vaikeakulkuisia  rinteitä...kaunis ja käynti Eltz linnassa jäi meidän lasten mieleen kymmeniksi vuosiksi...." voi se oli ihana linna " kuulin heidän usein sanovan . Meidän lapset ovat nähneet useita linnoja, mutta Eltz oli paras !!!

Luonto Nature on linnan ympärillä olevassa laaksossa myös upea, jos satut tulemaan hiljaiseen aikaan, voit helposti mielikuvituksen avulla siirtyä satoja vuosia meidän ajasta taaksepäin... aikaan jossa tehtiin työtä ja kunnioitettiin toisia ihmisiä, tosin oli ihmisiä, joiden asema oli kuin orjalla, heille sai tehdä mitä vaan.... he olivat rutiköyhiä ja usein kaikenlaiset taudit näkyivät, lääkäri ja lääketeollisuus oli tuntematonta.  Iso osa asukkaista oli vasalleja, jotka kuuntelivat mitä heidän herra määräsi. Kurjaa oli varmasti katsoa ihmisiä, joiden vammat olivat ...silmävammat, jalkavammat he kulkivat kävellen kainalosauvojen varassa, monenlaiset ihopaiseet ja vammat ,mustelmat saattoivat pistää silmään....he olivat köyhiä ja onnettomia.

Kohde on Löbau , Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 21 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 34 vrk 21 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.