Kuvaus

Kaunis ehjä sport urheilu lautanen Olympia kisat vuonna 1980 ,  eli 42 v sitten. Valmistaja tehdas on tanskalainen B&G, moni pyytää röyhkeitä hintoja 34 euroa jne, mutta minä pidän hintatason alhaalla.

DE28MY207 Lautanen Tanska halk 18cm, paino 315g.  Kisat jäivät mieleen, koska politiikot sotkivat urheilun ja omat päämääränsä keskenään, kisoihin ei saanut osallistua ne maat, jotka olivat tai yrittivät olla eräälle länsi suurvallalle mieliksi....heidän piti ilmoittaa oman maansa uhreilijoille, sorry, 4 vuoden treenaus on ollut turhaa, meidän valtio ei lähetä ketään kisaan...tämä oli selvää ison suurvallan puuttumista vieraiden valtioiden sisäisiin asioihin----kuka päättää ?  Iso paha susi vai kiltti punahilkka? kirjoittivat lehdet.     Masentavaa, koko asia yleistyi ....politiikka tuli aina vaan syvenmälle urheiluun ja moni inhosi politiikkaa.....Neuvostoliitto oli maana suuri urheilu valtio. Kirjaimet ovat Kreikan ortodoxi uskonnon, Jeesus Kristus ja koska ortodoxi kirkko aikoinaan meni Venäjän tzaarin hoviin, tulivat heidän kirjaimet maassa käyttöön. 

Suomi oli suoraselkäinen ja hymyili USA:lle ja Länsi-Saksalle kun heidän urheilijat saivat punaisen kortin käteen, olette diskattu jo ennen kisoja, koska lihava politiikko pamppu haluaa näyttää omaa valtaansa...todellisuudessa hän näytti oman pienuutensa.

Meidän urheilijat toivat palkintoja kotiin näistäkin kisoista.

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 23 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,50 € Sulkeutuu 62 vrk 23 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.