Kuvaus

Huutokuva.net

HANNA SUUTELA & MISA PALANDER (toim.)

Seiskytluvun teatterin moninaiset äänet

LIKE 2005

1.painos

Nidottu, pehmeäkantinen kirja. Sivut siistit, ei merkintöjä. Kansissa vain lievää käsittelyn jälkeä. Postikulut 2 € ostajalle.

Kirjassa haastatellaan kahdeksaa 1970-luvulla toiminutta ohjaajaa siitä, millaisena he aikakauden kokivat ja näkivät. Heille itselleen tärkeiden ohjaustöiden kautta piirtyy kuva aikakaudesta, jolloin tehtiin antaumuksella taidetta, ei ainoastaan politiikkaa.

Mukana ovat teatterikenttään edelleen voimakkaasti vaikuttavat ohjaajat Eija-Elina Bergholm, Päivi Istala, Laura Jäntti, Kaisa Korhonen, Marjo Kuusela, Raila Leppäkoski, Kaija Siikala ja Ritva Siikala. Heidän kanssaan lukija pääsee keskustelemaan ohjaajantyöstä ja sen vastuusta, henkilöohjauksen problematiikasta,
teatterikasvatuksesta, työilmapiirin merkityksestä ja naiseudesta. Suurin osa näistä ohjaajista kuuluu edelleen suomalaisen teatterikentän voimakkaimpiin vaikuttajiin.

Kirjassa on myös kiinnostavia, keskusteluissa esille nousseita 70-luvun suomalaisen teatterikentän ilmiöitä tarkasteleva yleistajuinen ja innostavasti kirjoitettu tutkimusartikkeli.

”Se oli poikkeuksellista aikaa suomalaisessa teatterikentässä, juhlavaa kerta kaikkiaan. Se oli kansanteatterin suuri vuosikymmen.”
– Kaisa Korhonen

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
tai
Sulkeutuu 100 vrk 11 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 100 vrk 11 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.