Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Seitsemällä merellä / Oceans (3DVD) uusi ja muoveissa

Kansainvälinen vedenalaisen maailman tutkijoiden tiimi paljastaa meriemme salaisuuksia ja tarinoita, aina Karibian lempeästä ja turkoosista merestä jääkylmälle pohjoiselle napapiirille. Joukko pelottomia seikkailijoita – tutkimusmatkailija ja retkikunnan johtaja Paul Rose, meriarkeologi tri Lucy Blue ja meribiologi Tooni Mahto ottavat vastaan haasteen tutkia aaltojen alla olevaa maailmaa.

Seuraa asiantuntijoiden elämää vesillä – reissujen tuomia pettymyksiä ja vaaroja sekä myös onnistumisia. He sukeltavat planeettamme haastavimmissa ympäristöissä – arktisten jäälauttojen alle, Karibian mysteerisiin mustiin onkaloihin ja Mallorcan syviin vedenalaisiin luoliin – ja paljastavat uusia merien mysteereitä. He törmäävät uskomattomiin olentoihin, kuten Humboldtin kalmariin ja kuusi kiduksiseen haihin sekä löytävät henkeäsalpaavan upeita koralleja ja valaisevia laivojen hylkyjä.

Täynnä miellyttäviä persoonia, mahtavia löytöjä ja voittamattomia seikkailuja oleva sarja vahvistaa elintärkeää ymmärtämystämme planeetan suurimmasta ja vähiten tunnetusta luonnonvarasta – merestä.

Sisältää jaksot:

1. Kalifornianlahti 

2. Eteläinen jäämeri

3. Punainen meri

4. Atlantti

5. Intian valtameri (osa 1)

6. Intian valtameri (osa 2)

7. Välimeri

8. Pohjoinen jäämeri

 

Valmistusvuosi: 2009

Kesto: 7 h 50 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 2 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 5 vrk 2 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.