Kuvaus

Seitsemän tassua ja Penny on kirjasarja, jonka on luonut itävaltalainen Thomas Brezina. Osia kirjasarjassa on ilmestynyt saksaksi 37 kappaletta. Näistä 28 on käännetty suomeksi. Kirjasarja on nykynuorille yhtä suosittu kuin Enid Blytonin Viisikko-kirjat edellisille sukupolville.

Tarina kertoo Penelope "Penny" Moosburgerista, joka on luonteeltaan temperamenttinen, rohkea ja eläinrakas. Moosburgerin perheeseen kuuluvat isä Matthias, äiti Margit, isoveli Kolumbus ja pikkuveli Romeo. He asuvat vanhassa sepän talossa laaksossa kaupungin ulkopuolella. Talon ensimmäinen kerros toimii lähinnä eläinlääkärin vastaanottona. Perheen taloudenhoitaja on erikoislaatuinen punkkari Ivan ja eläinlääkärin vastaanotolla auttaa taitava Elvis (oikea nimi Franz). Toisessa kerroksessa on keittiö ja olohuone sekä makuuhuoneet. Kolmas kerros on ainoastaan perheen lasten aluetta, johon aikuisilla on pääsy vain hätätapauksissa. Moosburgereiden piha-aitauksessa majailee muiden muassa kaksi aasia, kanoja, riikinkukkoja ja kaksi vuohta, jotka Pennyn isä on pelastanut teurastukselta. Pennyllä on kaksi koiraa: elokuvakoira Robin, jonka omistaja Susan halvaantui kuvauksissa, sekä temppelikoira Milli, joka heitettiin liikkuvasta autosta ja jonka Penny pelasti. Pennyllä menee koulussa hyvin, vaikka hän ei ole kovin suosittu. Matematiikka on Pennylle kuitenkin hyvin vaikeaa. Koirat tulevat hänen kanssaan kouluun, jonka aulassa ne odottavat kiltisti viltillä, jonka koulun talonmies on laittanut koiria varten.

Siisti kovakantinen kirja. Osta kohteistani useampia Penny-kirjoja, niin säästät postikuluissa. Postikulut 4,6 euroa lisätään hintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 11 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,40 € Sulkeutuu 7 vrk 11 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.