Tuote on myyty käyttäjälle shunhaogao hintaan 132,10 €

Kuvaus

LUE KUVAUS HUOLELLA!

Myynnissä kuvien kolikot ja poletit. Kaikkien aitoudesta minulla ei ole varmuutta, ovat tulleet minulle isojen kolikkoerien yhteydessä. Kerron alempana mitä kolikoista tiedän. Painot tarkkoja, mitat eivät kun ei ole tarkkuusmittaa käytössä. Tästä siis jollekkin tutkittavaa mahdollisesti halvalla. En jaksa itse, turhauduin kun etsin näitäkin tietoja.

Ylärivissä 1 gulden Danzig 1932 paino täsmää 5 grammaa, myös läpimitta näyttäisi viivottimella olevan aika lähellä oikeaa noin 23,5 mm, paksuuden pitäisi olla 1 mm mutta tuntuisi olevan ehkä vähän enemmän... rihlaus myös hyvin kulunut. Arvioisin tämän oikeaksi vaikka paksuus ei ihan täsmääkään...

Kiinan Kiang Nan provinssin 20 cent tai 1 mace and 4.4 candareens vuotta en tiedä enkä oikein muutakaan, paino täsmää 5,3 grammaa, myös läpimitta noin 23,5 mm, numistan sivuilla taas sanotaan läpimitaksi 24 mm... Paksuus noin 1 mm, netistä ei löytynyt varmaa tietoa paljonko pitäisi olla, silmällä katsoen hieman ohuempi kuin 1 guldenin kolikko.

USA 3 cent 1876, paino ei täsmää aivan pitäisi olla 1,94 grammaa mutta on 2,1 grammaa. Läpimitta ja paksuus viivottimella mitattuna niin lähellä kuin voi olla. Omaan silmään kolikossa ei myöskään näy mitään selviä väärennöksen merkkejä. Toki paino ei aivann täsmää..

Muista kolikoista en tiedä, en usko että toisessa rivissä on yhtään aitoa kolikkoa, väärennöksiä siis. 20 kopeekan kolikko selvä väärennös.

Natsi-Saksan kolikot lienevät aitoja.

Kysykää, jos herää kysymyksiä, yritän vastailla parhaimpani mukaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
132,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.3.2024 12:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.