Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään.
Lumbar Relax. hieronta ja kivunlievitys laite.
Käyttämätön. Siis käytännössä uusi.

Mielummin nouto. Postittaessa maksu etukäteen.

Relax-hierontalaite on uuden sukupolven hi-tech-tuote, jota käytetään ristiselän hoitoon. Se on kehitetty yhdistämällä moderneja elektroniikkatekniikoita, kuten magneettiterapiaa, hierontaa, lämpöterapiaa ja venytystä. Tämä laite on sulavalinjainen ja tyynyn muotoinen, joten se sopii täydellisesti ihmisvyötärölle. Laitteen muoto tukee lanneselän neutraaliasentoon, joka on ristiselän hoitamisen perusta Laitteen mukana on lisäksi pienitaajuuksiset elektrodilaput, joilla voit laajentaa käsittelyä muihin kehon osiin. Nauti monipuolisesta ja tehokkaasta terapiasta kotona.

Tuotteen käyttötarkoitus:
Tämä laite voi edistää paikallista verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja helpottaa väsymystä. Se on siten käyttökelpoinen ristiselän lihasjännityksen hoitoon, sekä tilapäisen kivun hoitoon lääkärin suosituksesta

Tuotteen ominaisuudet:
Ergonomisesti muotoiltu tyylikäs ja tieteellinen laite mukautuu täydellisesti vyötärön kaareen.

Synkronoitu hoitomenetelmä, jossa yhdistyvät FR lämpöhoito, pientaajuinen sähköärsytyshoito, magneettiterapia, sekä laitteen tukemana asennon tuoma venytys ja vetohoito.
FIR lampoterapia lämmittaa ja aktivoi meridiaaneja, edistää verenkiertoa, sekä vähentää kostean ja kylmän vaikutuksia. Lämmön voimakkuutta voi säätää kolmelle eri tasolle "High "Medium" ja "Low.

Hakusanat: hierontalaite, magneettiterapia, lihasjännitys, kivunlievitys, Lumbar, relax, ääniterapia,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 17:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.