Kuvaus

SEPPO JOKINEN: Ajomies, 2012, Karisto, 343 s., pokkari

”Seppo Jokisen hivenen yhdentekevän novellikokoelman jälkeen Ajomies on taas varsin kelvollinen komisario Koskis-romaani.

Ajomiehessä on kolme rinnakkaisjuonta sekä lukuisa määrä poliisiyhteisöön ja henkilösuhteisiin liittyviä episodeja. Jokinen on päässyt psykologisesti pitkälle, ja perustarina on kunnossa. Valttina on taas arkinen todenmukaisuus.

Tampereella teloitetaan niskalaukauksella toimittaja, joka on tutkinut norjalaishiihtäjien doping-väitteitä ja asunut naisystävänsä luona. Nainen on muotitehtailija, joka tekee suurkauppoja Venäjälle. Ruumiin vieressä kyyhöttää muuan mielenterveytensä menettänyt linjurinkuljettaja, joka on vuosia aikaisemmin kiilannut Volvo Amazonin sillankaiteeseen.

Koskisella on omiakin ongelmia. On kukkoileva esimies ja masentuneita alaisia - eikä mies itsekään ole enää teräkunnossa. Yksi ilo sentään on: pojanpoika.

Tutkimukset polkevat pitkään paikallaan, ja se on kirjan pahin ongelma. Kun kerrotaan parin sivun verran siitä, miten Koskinen palaa asunnolleen ja lämmittää kaalilaatikkoa, siinä ei juuri jännitystä synny eikä myöskään odotusta, että mitä seuraavaksi tapahtuu.”

PENTTI PESÄ, Savon Sanomat

Pokkari on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kirjan postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 6 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 6 vrk 6 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.