Kuvaus

Luksusta, likaista rahaa ja itsepintaisia vihollisia
Toimintajännärisarjan neljäs osa Reikäpää vie Janne Norrmanin kyttäyskeikalle Montenegron huviloille Adrianmeren rantaan ja rintamalle keskelle Ukrainan sotaa. Kirja avaa kiinnostavasti Venäjän mafian kehitystä 90-luvulta tähän päivään.
Jannen ja Irinan kivitalolle saapuu kutsumaton vieras, viisikymppinen lommoposki ja tšetšeenirikollisten ryhmittymän jäsen Ahmed. Samalla Aleksei-vainaan apulainen Dimitri haluaa päästä käsiksi ex-pomonsa omaisuuteen eli Jannen Irina-vaimon perintöön. Rikollisjärjestö Solntsevo nimittäin väittää, että paetessaan Venäjältä 90-luvulla Aleksei otti vääryydellä mukaansa heidän jengirahastonsa.

Janne Norrman ei voi itselleen mitään: vaurastunut mies yrittää nauttia hyvistä oloista ja tuoreesta avio-onnesta, mutta Aleksein perintöön kuuluu paitsi luksusta myös vastuuta likaisesta rahasta ja sen perässä olevia itsepintaisia vihollisia. Käynnistyy kosto-operaatio, johon Janne saa avukseen kaksi erittäin ammattimaista israelilaista leidiä. Kirjan loppuosa on kuitenkin yhden miehen tappotahtista rymistelyä, jossa Janne pistää oman henkensä alttiiksi.
Janne tasapainoilee hyvän ja pahan välimaastossa. Liipaisinsormi yltää jo pahan puolelle. Hän alkaa ymmärtää uuden elämänsä realiteetteja: Dimitrin kaltaisella rikollispomollakin on kaksi puolta, ja kotiseudulla tällaisen hyväntekijän kuolema voi jättää koko yhteisön pulaan.

Kovakantinen kirja on uudenveroinen. Postikulu 4,9 euroa lisätään hintaan.

Postikuluissa säästää, jos löytää lisää ostettavaa huutonetin nimimerkeilta merluc, belia777 tai heleena44.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 15 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,90 € Sulkeutuu 7 vrk 15 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.