Kuvaus

Seppo Palminen BUDDHA PELAA GOLFIA - Alle sata annosta asennetta aikuisille

Kustantajana on Smile Audiovisual Oy v. 2008 (2. painos) 272 sivua.

Kirja on kovakantinen ja erittäine hyväkuntoinen (= uudenveroinen). GOLF

"Tämä ensimmäinen Buddha-kirja kertoo, miten nautit golfista ja elämästä. Se yllyttää olemaan ylpeä epätäydellisyydestäsi, poistamaan vihan tunnevalikoimastasi ja luopumaan sekä selittelyistä että kaikista kielteisistä reaktioistasi. Golf ei enää ole pelkkä peli, se on tapa kasvaa ihmisenä. Kirja on saanut fantastisen vastaanoton. Sen myyntimäärä on jo golfkirjojen Suomen ennätys. Jos se on golfkirja.

Se oli ehdolla Vuoden Urheilukulttuuriteoksi Suomen Urheilugaalassa. Buddhasta on tullut ilmiö ja Seppo Palmisesta golfglubeja ja yrityksiä kiertävä matkasaarnaaja. Kirja on julkaistu myös ruotsiksi ja englanniksi. 

”Jokaisen golfarin pitäisi lukea tämä kirja.”
Lassi Tilander (www.golfpiste.com)

”Kirjahyllystä voi tämän jälkeen huoletta heittää menemään kaikki vanhat golfoppaat. Oikean asenteen oppiminen on lopulta kaikkein tärkeintä, jos pelaamisesta haluaa joskus nauttia. Seppo Palminen on todellinen golfguru.”
Lauri Karppinen (Urheilulehti)"

"Seppo Palminen huomasi golfin aloitettuaan, että nautti kentän kiertämisestä paljon kanssapelaajiaan enemmän, vaikka nämä olivat huomattavasti häntä taitavampia golfaajia. Seppo oli golfkentällä pitämässä hauskaa ja etsimässä mielenrauhaa. Golfin myötä hän löysi itsekurin ja itseironian, lopetti kiukuttelun ja ruikuttamisen.

Seppo esitteli filosofiaansa Suomen Golflehden kolumneissaan otsikolla Zen ja golfista nauttimisen taito. Nyt hän ravistelee puutuneimmatkin hereille. "Buddha matkassa" -asenteeseensa hän on sekoittanut satojen ajattelijoiden rönsyävää viisautta. Suositellaan myös ihmisille, jotka eivät pelaa golfia. Vielä."

Ostajalla postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 14 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 105 vrk 14 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.