Kuvaus

[0317]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu painos, suomi sodassa stoorien / hävittäjälentäjä Eino Ilmari Juutilaisen diggareille.

Seppo Porvali: ÄSSIEN ÄSSÄ

KAKSINKERTAISEN MANNERHEIM-RISTIN RITARI
HÄVITTÄJÄLENTÄJÄ EINO ILMARI JUUTILAINEN

Lentomestari Eino Ilmari Juutilainen on Suomen maineikkain taistelulentäjä, yksi maailman parhaista. Hän lensi 437 taistelulentoa saavuttaen niissä 94 ilmavoittoa. Talvisodassa Juutilainen lensi Fokker-hävittäjillä, jatkosodassa Brewstereilla sekä Messerschmitteillä. Illu Juutilainen nimitettiin Mannerheim-ristin ritariksi 1942 ja toistamiseen kesällä 1944. Kiihkeissä taisteluissa hänen koneeseensa ei osunut tuskin koskaan edes vihollishävittäjän luotia.

Ensimmäinen nidottu painos

WS Bookwell Oy - Juva 2010

Revontuli

LAURI TÖRNI - VILJAM PYLKÄS - MAROKO KAUHU JUUTILAINEN - HASSE WINDT - ROKKA - IISALON VELJEKSET - C.G.E. MANNERIHEIM - PRO PATRIA - LOTTA SVJÄRD - RAATTEEN TIE - KANNAS - LENTÄJÄ-ÄSSÄ - RUKAJÄRVENTIE - TALVISOTA - JATKOSOTA - LAPINSOTA - BREWSTER - MESSERSCHMITT - TAISTELULENTÄJÄ

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ PK:lla 6,95e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10 KG TAVARAA

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 24 vrk 6 h 28 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 24 vrk 6 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.