Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva kaunis Serena Kay Paris merkkinen musta jakku / lyhyt takki, koko 38.

Suoran salaman takia takki näyttää kuvissa haalistuneelta. Katso viimeinen kuva, joka on otettu ilman salamaa. Siitä selviävät paremmin takin kauniit yksityiskohdat. Oikeasti takki ei ole "haalistunut" vaan on tasaisen musta!

Takissa on paljon kauniita yksityiskohtia. Se levenee alaspäin, hihat ovat 3/4 pituiset ja myös levenevät hiukan alaspäin. Hihat, etuosan kaarroke  sekä takana oleva tamppi on somistettu satiininauhalla.

Edessä on kiinnikkeenä kolme nepparia, kaksi isoa, kiiltävää mustaa nappia ovat ainoastaan somisteena. Myös takana olevan tampin molemmissa päissä on isot mustat napit. Takissa on myös melko iso pyöreä kaulus.

Takki on todella kaunis, kuvani eivät anna sille oikeutta. Mielestäni takista tulee mieleen 50-luvun muoti sekä Audrey Hepburn.

Valmistusmaa on Ranska.

Materiaali: 64% asetete, 32% polyester, 4% elasthane.

Pesuohjeessa ei suositella vesipesua, mutta olen pessyt takkia kaksi kertaa 30 asteen hienopesuohjelmalla eikä se ole mennyt miksikään.

Tässä mittoja: hartiat 36,5 cm, kainalo-kainalo 48 cm, olkapää-helma 53,5 cm, kainalo-hihansuu 27 cm.

Erittäin siisti, hyväkuntoinen ja kaunis takki.

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on remontin alta myynnissä muitakin samankokoisia ym. vaatteita, kirjoja, lehtiä, astioita, postikortteja ym. 

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin. Lähetän myös Matkahuollon Huutopakettina aina voimassa olevaan hintaan!

Vintage tyylinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 2 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 2 vrk 2 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.