Kuvaus

Saksassa oli helmikuussa Ruusumaanantai ja sitten oikeat Karnevaalit, naamiaiset ja hauskuudet, juostaan naamioituneena tekemään temppuja, jota ei muuten uskaltaisi edes ajatella, miehet saattavat naamioituneena aivan suoraan röyhkeästi puristaa arvokkaan kauniin rouvan rintaa, vastaavasti saattaa keijukaiseksi naamioitunut nainen mennä miehen ohi läheltä juhlissa kun kaikki seisovat kuin sardiini-rasiassa ja nainen aivan tarkasti puristaa miestä tietystä kohdasta ja jatkaa matkaansa....myöhemmin karnevaalit jatkuvat kun humaloituneet alkavat lähestyä toisiaan....onneksi ei lähellä ole saunaa...

ostin tilaisuuteen monenlaista juhla vempelettä ja tänään löysin autosta serpentiini rullia 3 kpl, ne oli tippuneet lattialle ja eivät siis olleet juhlissa mukana..... jokaisessa rullassa on Saksan BAIJERI värillä olevia serpetiiniä monta metriä. Aina kun näet jossain sinivalkoisen salmiakki kuvion (vinoneliö) tiedät heti, kyseessä on Saksan eteläisin osavaltio Baijeri.

Baijerissa juodaan vaaleaa olutta, mitä nimitetään sen kaupungin mukaan, missä se keksittiin; PILSNERI. Tzekki , vanha kunnon olutmaa keksi ja kehitti makoisan vaalean oluen maailman ensinmäisenä.  Tiedätkö kaupungin nimen ? Toinen suosittu olut on vehnä-olut, siinä on jännä maku.    Tavallinen oluen raaka aine on vilja, ohra. 

Kun vuosina 1500-1600 kaukomatkat laivoilla alkoi kiinnostaa kansaa, tuotiin Eurooppaan mausteita, olutta ja viiniä ruvettiin maustamaan...

HUOMAA, Saksa on myös ensisijaisesti viinimaa, MOSEL ja REINI jokien laaksot tuottavat eräitä maapallon parhaita viinejä. Moni maa juoda litkuttaa olutta, koska heidän maassa ei kasva makoisaa viiniä. Mutta alkoholia on saatava, siksi olut on tavallaan  viinin korvike.  Oluen prosentti on 5% alkoholia, viinissä tuplat, eli 10-12 % alkoholia. Suomen ALKO keksi köyhässä maassa kikka kolmosen, eli Vinetto ja Sorbus ovat kemistien tekemiä viinejä,jotka eivät ole viinirypälettä nähneetkään...halpa kemikaalipommi teki sen, että viiniä ei arvostettu maassamme ollenkaan.

Kohde on Löbau, Saksen osavaltio , Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 9,90 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
voieiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 21 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 51 vrk 21 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.