Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Seteli raha Money on vanha Saksan Keisarikunnan seteli vuodelta  noin 1914  eli on 103  vuotta vanha paperi. Nimellisarvo oli 2 Markkaa ja setelin koko on 11x 7   cm. 

GLD10AG703     Seteli raha vanha ja aito koriste.

Kuten tunnettua, oli alkamassa Euroopan  kaiken pahan alkuja ja juuri, 1.Maailmansota . Sen sodan rauha allekirjoitettiin  Versailles peilisalissa ja se tehtiin tahallaan huonoksi ja Saksaa selvästi sortavaksi, jolloin sodan siemenet oli jo kylvetty ja oli vain ajan kysymys, koska alkaa  2. Maailmansota.

Nykyään ( 2011 ) sanoi Saksan ministeri Mr. Wolfgang  Schäuble lehdistölle, että Saksa ei ole ollut päivääkään itsenäinen valtio 8.5. 1945 jälkeen. Maa on yhä miehitetty ja vieraan valtion sotilaita ja tukikohtia, jokainen Saksan kansleri joutuu allekirjoittamaan virkaanastujais-tilaisuudessa noudattavansa aina 2. Maailmansodan voittajien tahtoa.   Suvereeniä, Itsenäistä vapaata politiikkaa ei Saksanmaa saa tehdä ja vieraan valtion liittolais-sotilaita on maassa jatkuvasti; koko Eurooppaa ohjataan tavallaan kauko-ohjaimella ja mihin suuntaan, sitä ei edes päätä Eurooppa kansa.   Voi olla, että joku ulkopuolinen  taho  "kauko-ohjaa  " koko Eurooppaa sotimaan ja kansaa kuolemaan, koska meidän omat poliittiset päättäjät ovat lampaita. 

Koska oikein mahtaa Saksan osalta päättyä 2. Maailmansota. Koska Saksan maaperän jättävät vieraan valtion sotilaat.

Vieraan valtion uniformuissa olevat vieraskieliset sotilaat olivat Neuvostoliitto aikakautena Itä-Saksassa, Tzekkoslovakiassa , Unkarissa , Puolassa, Virossa jne.. eikä silloin kukaan sanonut, että nuo maat ovat itsenäisiä, kun heidän metsät oli täynnä vieraan valtion sotilaita...... Nyt tuputetaan meille ajatusta, että "nämä omat vieraat" sotilaat ovat ihan hyvä juttu ja maat ovat nyt kuitenkin muka itsenäisiä....vale ja vastavale, heh heh. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.9.2017 13:52

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.