Kuvaus

Seuralainen   (DVD)


AlkuperäisnimiThe Escort / Mauvaise Passe

 

Seuralainen on Hanif Kureishin tarinaan perustuva kiihkeä elokuva pariisilaisesta miehestä, joka jättää entien elämänsä, päätyy svengaavan Lontoon syrjäkujille, tutustuu maksulliseen seuralaisbisnekseen, ja huomaa pian myyvänsä itseään rahasta.

Maksettu seuralainen ei välttämättä pane asiakkaitaan halvalla, mutta päiväkahviseuran elämä ei ole pelkkää unelmointia. Ohjaaja Michel Blanc perehtyi Lontoon ammattilaisten toimiin elokuvaa valmistellessaan. voiko ammattilaiseuralla olla omaa seksielämää tai ylipäätään ihmissuhteita? Paljonko kokaa tarvitaan, ennen kuin asiakkaan edessä voi aina teeskennellä innostunutta?

Ranskalaiselokuva kääntää totutut asetelmat nurinniskoin. Seuraa myy mies ja sitä ostavat naiset. Useimmat heistä ovat menestyviä, siteitä kaihtavia uranaisia, joukossa joitakin joiden omasta liitosta on tullut sataman seisova vesi. Yksi haluaa puthaasti nautiskella. Toinen arvostaa pariisilaisen "Pierren" sivistynyttä illallisseuraa ennen varsinaista jälkiruokaa. Tilanne käy kiperäksi, kun ammattilaisten välille syntyy suhde. Miten pitää vapaa-ajan seksin erillään päivätyöstä?

Daniel Auteuil on ranskalaisen elokuvan monipuolisin nykynäyttelijä, joka muistetaan hätkähdyttävistä rooleista mm elokuvissa Valhe, Teidän jälkeenne ja Pieni viilto vain. Hän tekee jälleen kerran miehen työn.

Rakkautta & Anarkiaa -elokuva

 

Ensiesitysvuosi
1999

Ohjaus
Michel Blanc

Käsikirjoitus
Michel Blanc
Hanif Kureishi

Näyttelijät
Daniel Auteuil
Stuart Townsend
Liza Walker
Noah Taylor
Frances Barber
Claire Skinner
Beatrice Agenin
Keith Allen
Ben Whishaw

 

 

Kesto:   101 min

Tekstitys:   Suomi, Ruotsi

R2

K-15

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,95 €
Sulkeutuu 22 vrk 6 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,95 € Sulkeutuu 22 vrk 6 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.