Kuvaus

Tuotteen Sewing machine Mini ?ucznik kuvaus


Saumuri Mini ?ucznik

Tarvitsetko taitavaa ompelukumppania? Saumuri Mini ?ucznik on täydellinen valinta kaikenlaiseen ompeluun. Tämä kompakti ja kevyt ompelukone tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, jotka tekevät ompelukokemuksestasi entistä helpomman ja nautittavamman.

Ominaisuudet:

  • Kompakti ja kevyt: Saumuri Mini ?ucznik on suunniteltu erityisesti kompaktiksi ja kevyeksi, joten voit helposti ottaa sen mukaasi minne tahansa. Se on täydellinen kumppani reissuille tai ompelutöille eri paikoissa.
  • Helppokäyttöinen: Saumuri Mini ?ucznik on suunniteltu helppokäyttöiseksi, joten se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille ompelijoillekin. Sen selkeät ohjausnäppäimet ja intuitiivinen käyttöjärjestelmä tekevät ompelusta vaivatonta ja mukavaa.
  • Monipuoliset toiminnallisuudet: Saumuri Mini ?ucznik tarjoaa laajan valikoiman toiminnallisuuksia, joiden avulla voit toteuttaa erilaisia ompeluprojekteja. Voit ommella suoraa saumaa, tehdä erilaisia koristetikkejä, käyttää joustavia saumoja ja paljon muuta.
  • Korkealaatuinen suorituskyky: Saumuri Mini ?ucznik takaa korkealaatuisen suorituskyvyn ja tarkat ompelutulokset. Sen vahva moottori ja kestävät ompeluneulat tekevät siitä luotettavan kumppanin pitkäaikaiseen käyttöön.
  • Käytännölliset lisäominaisuudet: Saumuri Mini ?ucznik on varustett
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 21 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.