Kuvaus

On kulunut kaksi vuotta edellisen elokuvan tapahtumista. Elokuva alkaa Carrien (Sarah Jessica Parker), Samanthan (Kim Cattrall), Charlotten (Kristin Davis) ja Mirandan (Cynthia Nixon) tavatessa toisessa eräässä kaupassa New Yorkissa. Sitä seuraa takauma, jossa nähdään, miten Carrie tapasi Samanthan, Charlotten ja Mirandan ensi kertaa New Yorkissa vuonna 1986.

Takauman jälkeen siirrytään jälleen nykyisyyteen ja Connecticutissa pidettäviin Stanford Blatchin ja Anthony Marentinon (Willie Garson ja Mario Cantone) homohäihin. Vihkivalat toimittaa Liza Minnelli, joka myös laulaa häissä Beyoncé Knowlesin kappaleen ”Single Ladies (Put a Ring on It)”.

Kaikki neljä naista kokevat elämässään enemmän stressiä kuin koskaan aiemmin. Heistä jokainen on naimisissa Samanthaa lukuun ottamatta, joka on nyt 52-vuotias ja yrittää hormonien avulla ylläpitää vaihdevuosien tukahduttamia halujaan. Miranda puolestaan eroaa työpaikastaan, sillä uusi toimitusjohtaja ei kunnioita häntä tarpeeksi. Charlotten kahdessa tyttäressä taas riittää melkoisesti tekemistä, ja häntä huolettaa myös se mahdollisuus, että Harry (Evan Handler) on ihastunut heidän suuririntaiseen, irlantilaiseen lastenhoitajaansa Eriniin (Alice Eve).

Carrien ja Kihon (Chris Noth) avioliitto on asettunut aloilleen, vaikkakin he ovat eri mieltä siitä, mitä heidän tulisi tehdä vapaa-ajallaan: Carrie haluaa käydä ulkona, mutta Kiho pysyisi mieluiten kotona syöden noutoruokaa ja katsellen televisiota. Hääpäivänä Carrie antaa Kiholle lahjaksi vintage-Rolexin, johon on kaiverrettu romanttinen viesti. Carrien tyrmistykseksi Kiho on puolestaan ostanut uuden television heidän makuuhuoneeseensa, jotta he voisivat katsella yhdessä vanhoja elokuvia niin kuin aiemmin lomalla. Carrie on pettynyt, sillä hän oli toivonut lahjaksi koruja. Carrie pyytää saada viettää hiukan omaa aikaa asunnossaan, mutta lopulta Kiho nauttii järjestelyistä jopa enemmän kuin Carrie. Carrien järkytykseksi Kiho ehdottaa, että he tekisivät samoin vastedes joka viikko.

Samaan aikaan eräs arabialainen šeikki (Art Malik) lähestyy Samanthaa pyytääkseen tätä suunnittelemaan hänen PR-kampanjansa. Šeikki tarjoutuu viemään Samanthan ja tämän ystävät omalla kustannuksellaan luksuslomalle Abu Dhabiin. Tytöt hyväksyvät tarjouksen riemumielin. Carrie tosin murehtii joutuvansa eroon Kihosta, kun taas Charlotte puolestaan ei mielellään jättäisi miestään ja lastenhoitajaansa kahden. Ainoastaan Miranda, joka on ensimmäistä kertaa elämässään vapaa työnteosta, ryhtyy innokkaasti opiskelemaan arabiaa ja suunnittelemaan nähtävyyskierroksia.

Nelikon saavuttua Abu Dhabiin Samanthan hormonilääkkeet takavarikoidaan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien lain nojalla. Näin ollen Samantha jää ilman estrogeeniä, ja sen seurauksena hän saa kauhukseen huomata, että hänen kuuluisat halunsa katoavat kokonaan: jopa uimahousuiset australialaismiehet jättävät hänet täysin kylmäksi. Charlotte yrittää soittaa Harrylle vähäväliä. Miranda nauttii kaikesta ympärillään olevasta luksuksesta, kun taas Carrie ystävystyy miespalvelijansa Gauraun (Raza Jaffrey) kanssa. Carrie kuulee, että Gauraun vaimo asuu kaukana Intiassa ja ettei Gauraulla ole varaa käydä tämän luona kuin kerran parissa kuukaudessa.

Ollessaan Mirandan kanssa ostoksilla paikallisessa basaarissa Carrie törmää vanhaan heilaansa Aidaniin (John Corbett). Aidan ehdottaa Carrielle illallista hotellissaan, mutta Carrie ei innostu ajatuksesta. Seuraavana päivänä Carrie kuitenkin nujertuu uudesta kirjastaan, The New Yorkerista, saamastaan kritiikistä. Hän päättää mennä Aidanin luo illalliselle, vaikka Charlotte varoittaakin häntä leikkimästä tulella. Illallinen sujuu mukavasti kaksikon jutellessa menneistä ajoista. Aidan huomauttaa Carrien olevan ”erilainen kuin muut naiset” muistuttaen, että kun he olivat kihloissa, Carrie tapasi pitää kihlasormustaan kaulaketjussa. Edes nyt naimisissa Carriella ei ole vieläkään kihlasormusta nimettömässään, ainoastaan vihkisormus. Muistaessaan hetkellisesti välillään olleen intohimon Carrie ja Aidan suutelevat. Carrie juoksee kauhuissaan pois ja palaa omaan hotelliinsa.

Sillä välin hotellissa Miranda ja Charlotte ottavat muutaman drinkin yhdessä ja keskustelevat äitiyden vaikeudesta. Miranda myöntää tuskaisesti, ettei äitiys ole hänelle tarpeeksi ja että hän kaipaa työtään. Charlotte tunnustaa tuntevansa syyllisyyttä siitä, että hän nauttii ollessaan erossa tyttäristään. Sen lisäksi hän on turhautunut yrittäessään jatkuvasti olla täydellinen äiti. Charlotte juo useita drinkkejä pystyäkseen kertomaan kaiken Mirandalle täysin rehellisesti, ja sen seurauksena hän tulee juovuksiin.

Samalla hetkellä Carrie ryntää huoneeseen ja huutaa: ”Leikin tulella!” Kutsuttuaan Samanthan paikalle Carrie kertoo ystävilleen suudelmasta ja kysyy, pitäisikö hänen kertoa siitä Kiholle, sillä heidän välillään ei kuulemma ole salaisuuksia. Miranda viittaa edellisen elokuvan tapahtumiin, jolloin hänen miehensä Steve (David Eigenberg) kertoi hänelle maanneensa toisen naisen kanssa. Vaikka kertominen antoikin Stevelle puhtaan omantunnon, Miranda ei ole varma, oliko suhteesta kuuleminen kuitenkaan kaiken kivun arvoista. Charlotte on liian juovuksissa ollakseen avuksi, mutta Carrie tietääkin hänen kantansa jo ennestään. Samantha neuvoo Carrieta odottamaan ja nukkumaan yön yli ennen kuin hän päättää mitään.

Carrie päättää soittaa Kiholle Abu Dhabista ja kertoa hänelle tapahtuneesta. Televisiosarjassa Carriella oli aikoinaan suhde Kihoon, kun tämä oli vielä naimisissa Natashan kanssa, ja tapaili sen lisäksi samalla myös Aidania. Sen seurauksena sekä Aidanin ja Carrien suhde että Kihon ja Natashan avioliitto päättyivät eroon. Kiho on hiljainen kuullessaan Carrien uutiset ja sulkee puhelimen sanottuaan vain muutaman sanan.

Naisnelikko saa huomata, että heidän elämäntyylinsä ja länsimaiset tapansa eivät sovi yhteen islamilaisen ajatusmaailman kanssa. Varsinkin Samantha saa tuta sen nahoissaan. Ollessaan treffeillä komean Rikard-nimisen tanskalaisen (Max Ryan) kanssa Samantha pidätetään julkisesta siveettömyydestä sen jälkeen, kun hän oli hyväillyt Rikardia eräässä ravintolassa ja kuherrellut tämän kanssa rannalla. (Samanthan mukaan he vain suutelivat.) Sheikki puuttuu asioiden kulkuun, ja Samantha vapautetaan, mutta hänelle jää pysyvä jälki poliisin rekisteriin. Pahempaa on kuitenkin luvassa: Samanthan osoitettua epäkunnioitusta paikallisia tapoja kohtaan sheikki peruuttaa heidän PR-tapaamisensa ja lakkaa maksamasta naisten saamia luksusetuja.

Nelikko pakkaa laukkunsa pikimmiten ja lähtee, mutta heidän täytyy ensin palata takaisin basaariin hakemaan Carrien passia. Basaarissa Charlotte jää laittomia kelloja myyvien yli-innokkauden kauppiaiden saartamaksi. Kun Samanthan aiheuttaa mahtailullaan lähestulkoon mellakan, joukko musliminaisia pelastaa heidät. Nelikko saa huomata, että mustien kaapujensa alla musliminaiset ovat aivan yhtä tyylitietoisia kuin hekin.

Kun Carrie palaa kotiin, hän huomaa makuuhuoneen television kadonneen. Myöskään Kihoa ei näy missään. Carrie saakin viettää levottoman päivän, jonka päätteeksi Kiho palaa takaisin kotiin. Kiho kertoo Carrielle, että vaikka hän olikin Carrien ilmoituksen johdosta ”aika riekaleina”, hän käsitti Carrien olevan vielä ”vasta-alkaja tässä avioliittojutussa”. Carrie tarvitsee siis jotain, joka muistuttaa häntä siitä, että hän on naimisissa. Kiho antaa Carrielle rasian, jonka sisällä on mustalla timantilla koristeltu sormus. Kun Carrie kysyy Kiholta, miksi tämä on valinnut juuri mustan timantin, tämä vastaa Aidanin tapaan: ”Koska sinä et ole kuin muut."

Elokuva päättyy kohtauksiin, jotka paljastavat, että naisia elokuvan alussa rasittaneet ongelmat ovat nyt poissa. Kiho ja Carrie yhdistävät kiinnostuksenkohteensa. Charlotten lastenhoitaja Erin paljastuu lesboksi eikä näin ollen enää uhkaa Charlotten avioliittoa. Miranda löytää lopulta uuden työn, jossa häntä arvostetaan. Samantha puolestaan pysyy samana. Elokuvan viimeisessä kohtauksessa Kiho ja Carrie katselevat vanhaa mustavalkoista elokuvaa nimeltä The Talk of the Town, jonka loppukuva ilmestyy television kuvaruudulle.

 

Rooleissa

 Sarah Jessica Parker … Carrie Bradshaw  

 Kim Cattrall … Samantha Jones  

 Kristin Davis … Charlotte York Goldenblatt  

 Cynthia Nixon … Miranda Hobbes  

 Chris Noth … Mr. Big  

 David Eigenberg … Steve Brady  

 Evan Handler … Harry Goldenblatt  

 Jason Lewis … Jerry "Smith" Jerrod  

 John Corbett … Aidan Shaw  

 Miley Cyrus … cameorooli (oma itsensä)  

 

Katso muutkin myytäväni, samoilla kuluilla tulee kaksi elokuvaa tai kuuden euron maksulla enemmänkin tavaraa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 €
Sulkeutuu 60 vrk 10 h 29 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 60 vrk 10 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.