Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

UUSI / KELMUISSA

TOIMITUS KUPLAKUORESSA



OLIN NAHJUKSEN VAIMO (1961, 1 h 35 min).Kaarlon vaimo kirjoittaa romaanin "Olin nahjuksen vaimo". Miehen sukulaiset keksivät kieron suunnitelman avioeron ja skandaalin välttämiseksi. Kirjasta suivaantunut Kaarlo päättää puolestaan näyttää vaimolleen, että on hänessä miestäkin. Pääosissa: Elina Pohjanpää, Leif Wager, Gerda Ryselin, Pia Hattara, Marja Korhonen. Käsikirjoitus ja ohjaus Aarne Tarkas.
VIHDOINKIN HÄÄYÖ (1957, 1 h 12 min). Pentti ja Elina Salonen kutsuvat ystäväpariskunnan luokseen 5-vuotishääpäivänsä kunniaksi. Juhlissa naisille nousee pintaan muistot ajalta ennen aviomiehiä, jolloin romansseja riitti, ja joista jokaisella on omat muistikuvansa. Pääosissa: Heidi Krohn, Marjatta Kallio, Pentti Siimes, Matti Oravisto, Åke Lindman. Käsikirjoitus ja ohjaus Aarne Tarkas.

MINKKINTURKKI (1 h 27 min). Eläkelaitoksen pääjohtaja lahjoittaa minkkiturkin rakastajattarelleen, joka vie sen panttilainaamoon. Minkkiturkki vaihtaa omistajaa tiuhaan tahtiin ja sillä on merkittävä vaikutus kulloisenkin omistajansa elämään. Pääosissa: Kaarlo Halttunen, Hillevi Lagerstam, Tommi Rinne, Leni Katajakoski. Käsikirjoitus ja ohjaus Aarne Tarkas.

RAKAS VARKAANI (1956, 1 h 11 min). Näppäräsorminen varas, Lissie, tapaa sattumalta nuoren miehen, joka osoittautuu varkaiden sielunelämää tutkivaksi dosentiksi. Mies uskoo keksineensä reseptin varkaiden käännyttämiseksi takaisin kaidalle tielle ja nyt hänellä on oiva tilaisuus kokeilla reseptiään käytännössä. Pääosissa: Elina Pohjanpää, Pentti Siimes, Armas Jokio, Helmi Lehosti, Kullervo Kalske. Käsikirjoitus Walentin Chorell. Ohjaus William Markus.

OPETTAJATAR SEIKKAILEE (1960, 1 h 32 min). Lehtori Leena on retkellä saaressa. Hän myöhästyy veneestä ja joutuu viettämään yön saarella asuvan taidemaalari Pertin luona. Myöhemmin koululle on tulossa näyttely, jonka pääteos on Pertin maalaama "Alaston nymfi ". Huomatessaan nymfin kasvot omikseen, Leena yrittää epätoivoisesti päästä maalauksesta eroon. Pääosissa: Leni Katajakoski, Tommi Rinne, Pirkko Mannola, Leo Jokela. Käsikirjoitus ja ohjaus Aarne Tarkas.




 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.3.2024 12:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.