Kuvaus

Kovakantinen
314 sivua

S. F. Said: Varjak Käpälä (Varjak Käpälä, osa 1)
kuvitus: Dave McKean
toinen painos
Gummerus 2006
Alkuteos 'Varjak Paw' ilmestynyt 2003.

Nestlé Smarties Book Prize vuonna 2003, West Sussex Children's Book Award -ehdokas 2005.

Varjak Käpälä on rotukissanpoikanen, joka elää suojattua elämää vanhan Kreivittären talossa. Varjakin sydän kuitenkin halajaa puutarhan muurien tuolle puolen, seikkailuihin. Kun Kreivitär kuolee, jää Varjakin perhe lipevän Herrasmiehen ja tämän mustien, tyhjäkatseisten kissalakeijoiden armoille.

Varjak pakenee kaupunkiin etsimään myyttistä Koira-nimistä otusta, jota ihmisetkin kuulemma pelkäävät. Oppaanaan Varjakilla on tälle unissa näyttäytyvä esi-isä Jalal, joka opettaa Varjakille seitsemän salaista taistelutaitoa. Varjak oppii paitsi pitämään puoliaan kaduilla, myös luottamaan yllättäviinkin ystäviin - kuten verikoira Louskuun ja katukissa Katajaan.

Ennen kuin Käpälän kissaperheen pelastusoperaatio voi alkaa, Varjak ystävineen joutuu kohtaamaan kauhistuttavan albiinokissa Selja Kalman. Onko Seljan jengi syyllinen kulkukissojen salaperäisiin 'katoamisiin' - vai johtavatko jäljet Herrasmiehen hallitsemaan kartanoon?

Varjak Käpälä on jordanialaissyntyisen, Britanniassa asuvan S. F. Saidin palkittu esikoiskirja. Sarjakuvataiteilija Dave McKeanin upeasti kuvittamassa teoksessa on klassikkoainesta.

Varjakin ja tämän ystävien paikoin hurjatkin seikkailut tempaavat mukaansa niin lapset kuin lapsenmieliset aikuiset. Ja tietysti kaikki kissaihmiset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Varjakin seikkailut jatkuvat kirjassa The Outlaw Varjak Paw, joka ilmestyi Britanniassa marraskuussa 2005.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 23 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 83 vrk 23 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.