Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD UUSI JA MUOVEISSA. ELOKUVA TEKSTITETTY SUOMEKSI.

Joukko college-nuoria lähtee kesäisen viikonlopun viettoon, mutta hauskanpidosta tuleekin verinen painajainen. Shark Night on toimintaa tihkuva kauhuelokuva, jonka pääosissa on tämän hetken nuoria, kuumia näyttelijöitä kuten Sara Paxton (Superhero Movie) ja Dustin Milligan (90210). Sara ja hänen ystävänsä lähtevät louisianalaisen järven saareen viettämään viikonloppua, mutta juhlatunnelma saa tylyn lopun jalkapallotähti Malikin menetettyä kätensä vesilautailussa.

Nuoret lähtevät kuljettamaan Malikia moottoriveneellä järven toisella puolen olevaan sairaalaan, mutta huomaavat kauhukseen, että järvi on täynnä ihmisiä syöviä jättihaita! He taistelevat epätoivoisesti verenhimoisia petoja vastaan, mutta on selvää, että kaikki eivät tule pelastumaan...

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 2,30 euroa
  • 3-4 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 4,60 euroa
  • 5-20 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,60 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.7.2021 22:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.